Ötvös Tibor

Folytatódik a Total War széria

A GamesComon a Sega bejelentette, hogy a nagysikerű Total War széria legújabb darabjában a francia Bonaparte Napóleon bőrébe bújhatunk bele.

A The Creative Assembly a körökre osztott stratégiák igazi nagymestere, ám a fejlesztők valahogy mindig kipróbálnak újabb és újabb műfajokat is. Ennek eredménye eddig egy közepes hack'n'slash (Spartan: Total War), egy elfogadható akció (Viking: Battle for Asgard) és egy gyalázatos valós idejű stratégia (Stormrise) lett. Azonban minden ilyen bukta után szerencsére visszatérnek a gyökerekhez és ezúttal is így tettek.


A Total War széria februárban ugyanis új résszel bővül. A Napoleon: Total War címet kapott epizód alapján nem lehet nehéz kitalálni, mely híres történelmi személy bőrébe bújhatunk bele. A bejelentés alapján Napóleon felemelkedését és bukását követhetjük nyomon a játékban, melyet három kampányra osztottak szét a fejlesztők.

Először Olaszországban csatázhatunk, utána meghódíthatjuk Egyiptomot, majd a végén Oroszország következik. A három sikertörténetet a híres waterlooi csatával zárjuk majd le. A fejlesztők szerint a Napoleon: Total Warban fejlesztették a diplomáciai rendszert, csiszoltak a grafikán és ismét számíthatunk tengeri küzdelmekre is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Beni521 #1
    bőven elmenne kiegészítőnek majdnem ugyanabba korba játszódik mint az Empire Total War nem?