Ötvös Tibor

Újabb sztár az MMA játékban

Az Electronic Arts és Dana White, az UFC elnöke közötti harc eldőlni látszik, mivel a fenyegetések ellenére egyre több sztár szerződik le az MMA nevű játékhoz.

Mint arról már beszámoltunk, a THQ pazar és méltán sikeres UFC 2009 című játéka jelenleg a piac szinte egyetlen ketrecharcos játéka és az EA a sikert látván bejelentette saját programját. Ám az UFC-t irányító Dana White eléggé felhúzta ezen magát, hiszen -. mint kiderült - korábban ő kereste fel a kiadót egy MMA játék fejlesztése miatt, ám az akkor nem kellett, most pedig az EA szeretné megszerezni a jogokat.



Mindenesetre White kijelentette, hogy aki leszerződik az EA játékához, annak azonnal visszavonja az engedélyét és mehet más küzdősportba. Azonban arra ő sem számíthatott, hogy a sportág jelenlegi sztárjai bizony egytől-egyig elkezdenek leszerződni az MMA-hoz. Jay “The Thoroughbred" Hieron és Fedor Emelianenko után most a széria legnépszerűbb alakja, Randy Couture is arcát és nevét adta a fejlesztőknek.

Érdekes, de az eddig folyamatosan nyilatkozgató White Couture leszerződtetése óta nem hallatja hangját, pedig korábban csak azért kizárt egy versenyzőt, mert az nem adta arcát a THQ programjához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!