Ötvös Tibor

Bezárt a Velvet Assassin fejlesztőgárdája is

A mostani gazdasági válság folyamatos spórolásra kényszerít mindenkit, így nem csoda, hogy a nagyobb stúdiók csak a fontosabb és biztos sikernek ígérkező projekteket támogatják, a kis fejlesztőcsapatok pedig sorra szűnnek meg.

A nálunk is tesztelt Velvet Assassin a német Replay Studios kreálmánya volt. Maga a program egy suta Splinter Cell utánzat lett, melyet sem a kritikusok sem pedig a játékosok nem fogadtak kitörő lelkesedéssel. Ennek eredménye gyatra eladási mutató és az említett stúdió anyagi csődje lett.



Most a Replay Studios ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy anyagi gondokra hivatkozva bezárják a fejlesztőstúdiót. Tegyük hozzá, hogy a Velvet Assassin mellett a németek mindösszesen az Uwe Boll nevével fémjelzett Tunnel Rats játékváltozatát készítették, mely annyira szörnyű lett, hogy a Steamen külön topikot nyitottak. Ebben azt kérik mindenkitől, hogy ne vegyék meg az FPS-t, mert azzal a németek szégyenét támogatják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • egyember1 #1
    "így nem csoda, hogy a nagyobb stúdiók csak a fontosabb és biztos sikernek ígérkező projekteket támogatják, a kis fejlesztőcsapatok pedig sorra szűnnek meg. "

    nem csoda. ez kapitalizmus. igy epul a szep, uj vilag.