Ötvös Tibor

Demigod - Egy játék kálváriája


Az egész ott kezdődött, hogy egy ellenőrzésnek köszönhetően kiderült, hogy a 140 ezer regisztrált játékos közül mindösszesen 18 ezer rendelkezik hivatalos példánnyal. Ám ez még nem volt elég, mivel maga a játék is hemzsegett a programozási hibáktól, így a sajtó viszonylag alacsony pontszámot adott a játékra.


A fejlesztők ezért szinte az elejétől elkezdték és teljesen újraírták a netes kódot, mely végül mostanra rendesen működik. Ekkor elkezdődött a Microsoft támadása, miszerint túl hamar jöttek ki a Vistával és a fejlesztőknek nem volt idejük elkészíteni a drivereket és most hasonló veszély fenyeget a Windows 7 kapcsán is.

Brad Wardell, a Stardock tulajdonosa egy "élményét" is megosztotta az újságírókkal. "A Demigod az elején megérdemelte a rossz kritikákat, ám mostanra sokkal, de sokkal jobb lett. Ennek ellenére tegnap este 3-4 percet kerestem a szerveren, mire találtam egy játékot, ahova becsatlakozhattam. Ott viszont a három játékos közül egy szinte rögtön lecsatlakozott, a másik kettő pedig rámtámadt. Nem élveztem."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #14
    Nekem is tetszik a battleforge, de - ha jól tudom - nem free to playnek indult. Nyilvan azt nem tudni, tenylegesen miert lett F2P.

    Viszont: mivel nem F2P-re lett designolva, mikrotranzakciók terén egyelore nem kiforrott - lenyegeben csak a battleforge pont vasarlas van, nem tudom fog e ez ugy termelni bevetelt, mint a sok koreai F2P jatek kismillio megvasarolhato cucca. Szoval sztem ki kell meg valamit talalniuk, es mivel EA jatek... na ok nem a gyors reakcioikrol hiresek :)

    Peldaul a gold scammelessel (mivel a trade funkcio nem tamogatja, csak rizikos modon lehet BFPre valtani) fognak e belathato jovon belul csinalni vmit, mivel anelkul a F2P resz nem lesz eletkepes - sztem.
  • Tetsuo #13
    BF-rol beszelt..
  • Vorpal #12
    Egy kis fincsi demagógia a demigodhoz;D
  • Szefmester #11
    akik szerették a DotA-kat azoknak bejött (jó esélyel) én aki nem szerettem egy db-ot sem nagyon nem jött kb 3órát volt a gépemen, annyit játszottam akívan vele.. hát nekem a gép elleni küzdelem baromi unalmas volt.. és ha sokszor izgalmasabb is ember ellen még az is az unalom határát súrolja...:P
  • Loverman #10
    egyáltalán nem így van, én játszok vele, sztem nagyon jó lett, és csomóan vannak még rajtam kívül ;)
  • navahok #9
    Ez azért nem így van, azért lett ingyenes, mert mikrotranzakciókból akarja fenntartani magát, és aki így kipróbálja a többség maradni is fog és fog pénzt áldozni rá(mert nagyon jó lett),amúgy meg jóval kevesebben vennék meg.
  • n0k0m #8
    Kis kiegeszites: League of legends - clash of fates-nek milesz a roviditese? LOL ? vagy LOLCOF? :D
  • n0k0m #7
    Osszes battlefield csak multis, a counter strike is, a wow is. Csak hogy egyszeru mindenki altal ismert peldakat hozzak fel.

    Amugy a demigod ott bukta a legnagyobbat, hogy kijott 4 bergyilkos hossel es 4 tok folosleges vezer hossel (akikkel senki se jatszik, mert gyengek). Nagyon gyorsan kitanulhato a jatek. Dota-ba az a szep, hogy van 90+ hos es mindet kell ismerned, hogy sikeres legyel. Ezzel szemben demigod 4 hose ... Es ha most tobbet betennenek, akkor se tudom, hogy hogyan oldanak meg, mert a menurendszer eleve erre a 4 (8) hosre epul.

    Erdekesebb lett volna meg, ha mondjuk tps-t csinaltak volna belole. Vagy, ha maradnak a dota-nal: tobb hos, kevesebb bug, jobb balance

    Amugy Dota keszitoi jonnek ki sajat jatekukkal: http://www.gametrailers.com/game/league-of-legends-clash-of/10905

    Itt egyertelmuen latszik, hogy eleve rengeteg hosre epitenek. Bar nemertem, hogy miert warcraft 3 grafikaval csinaljak, ennyi erovel maradhatnanak dota-nal. Bar ezutan szedhetnek be penzt is.
  • Fenrir #6
    Majdnem. Már ingyenes lett az is, gondolom kutyának sem kellett.
  • Cat 02 #5
    Ott a BattleForge, az is sikeres. (gondolom :D)