14
 • lammaer
  #14
  Nekem is tetszik a battleforge, de - ha jól tudom - nem free to playnek indult. Nyilvan azt nem tudni, tenylegesen miert lett F2P.

  Viszont: mivel nem F2P-re lett designolva, mikrotranzakciók terén egyelore nem kiforrott - lenyegeben csak a battleforge pont vasarlas van, nem tudom fog e ez ugy termelni bevetelt, mint a sok koreai F2P jatek kismillio megvasarolhato cucca. Szoval sztem ki kell meg valamit talalniuk, es mivel EA jatek... na ok nem a gyors reakcioikrol hiresek :)

  Peldaul a gold scammelessel (mivel a trade funkcio nem tamogatja, csak rizikos modon lehet BFPre valtani) fognak e belathato jovon belul csinalni vmit, mivel anelkul a F2P resz nem lesz eletkepes - sztem.
 • Tetsuo
  #13
  BF-rol beszelt..
 • Vorpal
  #12
  Egy kis fincsi demagógia a demigodhoz;D
 • Szefmester
  #11
  akik szerették a DotA-kat azoknak bejött (jó esélyel) én aki nem szerettem egy db-ot sem nagyon nem jött kb 3órát volt a gépemen, annyit játszottam akívan vele.. hát nekem a gép elleni küzdelem baromi unalmas volt.. és ha sokszor izgalmasabb is ember ellen még az is az unalom határát súrolja...:P
 • Loverman
  #10
  egyáltalán nem így van, én játszok vele, sztem nagyon jó lett, és csomóan vannak még rajtam kívül ;)
 • navahok
  #9
  Ez azért nem így van, azért lett ingyenes, mert mikrotranzakciókból akarja fenntartani magát, és aki így kipróbálja a többség maradni is fog és fog pénzt áldozni rá(mert nagyon jó lett),amúgy meg jóval kevesebben vennék meg.
 • n0k0m
  #8
  Kis kiegeszites: League of legends - clash of fates-nek milesz a roviditese? LOL ? vagy LOLCOF? :D
 • n0k0m
  #7
  Osszes battlefield csak multis, a counter strike is, a wow is. Csak hogy egyszeru mindenki altal ismert peldakat hozzak fel.

  Amugy a demigod ott bukta a legnagyobbat, hogy kijott 4 bergyilkos hossel es 4 tok folosleges vezer hossel (akikkel senki se jatszik, mert gyengek). Nagyon gyorsan kitanulhato a jatek. Dota-ba az a szep, hogy van 90+ hos es mindet kell ismerned, hogy sikeres legyel. Ezzel szemben demigod 4 hose ... Es ha most tobbet betennenek, akkor se tudom, hogy hogyan oldanak meg, mert a menurendszer eleve erre a 4 (8) hosre epul.

  Erdekesebb lett volna meg, ha mondjuk tps-t csinaltak volna belole. Vagy, ha maradnak a dota-nal: tobb hos, kevesebb bug, jobb balance

  Amugy Dota keszitoi jonnek ki sajat jatekukkal: http://www.gametrailers.com/game/league-of-legends-clash-of/10905

  Itt egyertelmuen latszik, hogy eleve rengeteg hosre epitenek. Bar nemertem, hogy miert warcraft 3 grafikaval csinaljak, ennyi erovel maradhatnanak dota-nal. Bar ezutan szedhetnek be penzt is.
 • Fenrir
  #6
  Majdnem. Már ingyenes lett az is, gondolom kutyának sem kellett.
 • Cat 02 #5
  Ott a BattleForge, az is sikeres. (gondolom :D)
 • polarka
  #4
  Már 2003-ban is kiadtak csak multis játékot és világszerte népszerű is lett.
  Embere válogatja. Én nem szeretek gép ellen játszani, mert unalmas.
 • narumon
  #3
  Az ötlet jó lett volna, de szerintem ma ennyire csak multira hegyezni egy játékot még korai. Nekem tetszett az ötlet de hogy csak multiban játszak vele? A legritkább esetben játszok bármit multiba.
 • cateran
  #2
  "A Demigod az elején megérdemelte a rossz kritikákat, ám mostanra sokkal, de sokkal jobb lett."

  Kiad 1 multis gammat,ami bugos szar,aztan csodalkozik,hogy az emberek nem varnak patchre,hanem otthagyjak mint eb a szarat? Meglepo...
 • psishock
  #1
  mostmár csak a gazdasági válságot meg a terroristákat kell felhozni kifogásnak és teljes lesz a lista (microsoft már hibás, meg a kalózok, meg a windows, meg minden). Egyszerűen nincs piaca egy DOTA mellett, aki érdekelt a stílusban már régen azzal játszik, de plusz közrejátszott, hogy még vacak is. Olyan mint a wow-ot megdöntő játékjelöltek, 1-1ig failed, majd belenyugszik Brad Wardell is, nem ez az 1. játék amit húztak a lefolyóba szinte kiadása után, nem is az utolsó.