Ötvös Tibor

A teljes Modern Warfare 2 videó

Az Activision ígéretéhez hűen nyilvánosságra hozta a Modern Warfare folytatásának teljes trailerét.

A történet szerint az előző kalandunk óta négy év telt el, de az orosz ultranacionalista csoport továbbra is rosszban sántikál. Előző főhősünk, "Soap" MacTavish őrmester a SAS alakulat ezredese lesz és ennek az egyik tagját irányíthatja majd a játékos. Az új ellenfelünk neve Vladimir Makarov, aki elődjénél is gonoszabb terveget szövöget.


A hírek szerint a Modern Warfare 2 tíz órás játékidővel szolgál majd és a kalandjaink során az orosz hegyvidék mellett az afgán sivatagba és Brazíliába is eljuthatunk majd. A játék novemberben jelenik meg PC mellett X360-on és PS3-on is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Eriongtk #16
    Irtam. Részemről mostmár az fórumot fogom nézni
  • Aradebil2 #15
    már megint ezek a gonosz nacionalisták...
  • Balumann #14
    SCCT topikban is beszélhetünk, kedvencekbe van. Muki - a topik házigazdája - a csapattársam.
  • Balumann #13
    Nemhittem volna, hogy valaha nekem fogják ajánlani, én már annyi embernek ajánlottam, de senkinek sem keltette fel érdeklődését. Rengeteget játszottunk vele Hamachin (talán több mint 1 évig), 4-en, 2-en még most is bármikor szívesen játszanánk, csak kéne 2 ellenfél :))
    Ha benézel az SCCT topikba, ott van egy versus részletes leírás, azt én készítettem :) Mostanában Arma-val játszunk egyébként többnyire.
  • Hoz_Hun #12
    Na ezt várom. Tuti vétel lesz, bár a multi rész kevésbé érdekel. Jó lenne azért, ha kiderülne, hogy az első részbeni parancsnokunk életben maradt.
  • Eriongtk #11
    Igen, azok a játékok, amiket felsoroltál, valóban csapatjátékra épülnek, viszont azoknak is meg van a maga hibájuk. Ha durva csapatjátékot akarsz, akkor javaslom próbáld ki a splinter cell chaos theory-t! Hangulata elképesztően ott van, nekem legalábbis nagyon bejött. Ha volna kedved, küldj 1 privit, aztán ott megbeszéljük.
    Egyébként codon nagyon sokat lendítene ha csak fedezékbe bújást beleraknák, vegas példájára, bár tuti h teljesen másabb lenne a játékmenet mint most. Mindent leirtam, kivéve amit igazából akartam...remek :/
  • Balumann #10
    Nekem végülis tetszenek ezek az újabb, szép játékok is többnyire, tehát CoD 4 single-ben nálam tényleg üti szinte az összes játék egyjátékos részét (én mondjuk csak a háború, illetve katonai játékokat szeretem inkább, az ilyen horror meg egyedülmászkálósakat nem), konkrétan cod 4-ből nem éreztem semmit, hogy hiányozna (najó, egy kis szabadság, dehát nem vezetőt játszunk, csak egy katonát). A multiját is néhány módosítással szerintem hihetetlen jóra meglehetne csinálni, ezt már sok helyen kifejtettem. Szerintem multiban sokkal jobb az ilyen graw1-2/swat4/arma/rainbowsixvegas1-2 szerű játékok, cod akaratlanul is a pontvadászatra késztet, nem pedig a csapatos küldetésmegoldásra, meg viszonylag reális helyzetek kialakítására. Ha lassan és ésszel próbálsz mozogni nagy vszínűsséggel kiugranak eléd/mögéd/melléd és lelőnek, csapattal mozogsz kapsz egy gránátot és meghal mindenki, vagy lelőnek egyszerre.
  • Eriongtk #9
    Ez sajnos nem csak codnál van igy, de maradjunk témánál. Ennek persze _tudjuk_ az okát, de azért mégis felteszem a kérdést: "miért kell fútószallagon gyártani a játékokat?".
    Emlékszem amikor kijött a cod2, örö' é' bódóttá' volt mindenfele, nagyon jó hangulata volt (van) a 3ról nem is hallottam, csak akkor amikor már kint volt jóideje, nincs konzolom. Aztán beharangozták a 4-et, SP része rendkivül rövid, de mégis nagyon hangulatos. Mennyit kellett rá várni, érdeklődést a perkes videókkal tartották fent, ... őőő, mit is akartam ebből kihozni? :/
    Ja, lehet akármilyen jó 1-1 játék, elvesztik a varázsukat, h ha tömegcikket csinálnak belőle (lásd még prince of persia) lehet akármilyen jó, de ennyi erővel bármi más lehetne a szereplők neve, hiszen az első részhez (max még a 2. részhez) képest tulajdonképpen semmi köze nincs törénetileg, hangulatilag meg főképp nem. Ettől függetlenül várom ezt is, csak...már nem ugyanaz ^^
    A multis részét meg azért hoztam fel, mert nem minden játék tudja eltalálni mind az SP-t, mind pedig a MP-t. Valóban árkád lett, de nem az a szomorú, hanem az h ERRE van igény. Meg h legyen hádéer, meg dof, ls támogassa a dx12-t. Mai napig játszok duke 3d-vel, meg alap hl-el, hiába van a mostani játékokhoz képest tré grafikája, jobban megfogja az embert.
  • Balumann #8
    Multival én is többet játszottam, de azért nem az a fő pozitívuma a játéknak, ami zseniális az a single része, szerintem mindegyikben... Az UO -t még nagyon szerettem, de utána szerintem nagyon elvitték árkád irányba, ezzel a gyorsan visszanövő élettel, nagyongyors mozgásokkal, stb.. Jó felmenni és lődözni, de a 2 utáni részek hosszabb távon azoknak jók, akiknek kevésbé vágynak a csapatalapu, kicsivel rálisabb játékokra, főleg kisebb korosztály, akiket inkább a látvány és a sebbesség fog meg, meg a pontszerzés.
  • Eriongtk #7
    persze, ez evidens, igazából szerintem codnál forditva van, mint ami általában: legtöbb játéknál az "extra" a multiplayer, itt meg az SP az. Kivétel nélkül élveztem az SP részét a cod sorozatnak, mégis a legtöbbet mp-vel toltam ^^