A teljes Modern Warfare 2 videó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irtam. Részemrõl mostmár az fórumot fogom nézni
Nemhittem volna, hogy valaha nekem fogják ajánlani, én már annyi embernek ajánlottam, de senkinek sem keltette fel érdeklõdését. Rengeteget játszottunk vele Hamachin (talán több mint 1 évig), 4-en, 2-en még most is bármikor szívesen játszanánk, csak kéne 2 ellenfél 😊)
Ha benézel az SCCT topikba, ott van egy versus részletes leírás, azt én készítettem 😊 Mostanában Arma-val játszunk egyébként többnyire.
Ha benézel az SCCT topikba, ott van egy versus részletes leírás, azt én készítettem 😊 Mostanában Arma-val játszunk egyébként többnyire.
Na ezt várom. Tuti vétel lesz, bár a multi rész kevésbé érdekel. Jó lenne azért, ha kiderülne, hogy az elsõ részbeni parancsnokunk életben maradt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Igen, azok a játékok, amiket felsoroltál, valóban csapatjátékra épülnek, viszont azoknak is meg van a maga hibájuk. Ha durva csapatjátékot akarsz, akkor javaslom próbáld ki a splinter cell chaos theory-t! Hangulata elképesztõen ott van, nekem legalábbis nagyon bejött. Ha volna kedved, küldj 1 privit, aztán ott megbeszéljük.
Egyébként codon nagyon sokat lendítene ha csak fedezékbe bújást beleraknák, vegas példájára, bár tuti h teljesen másabb lenne a játékmenet mint most. Mindent leirtam, kivéve amit igazából akartam...remek :/
Egyébként codon nagyon sokat lendítene ha csak fedezékbe bújást beleraknák, vegas példájára, bár tuti h teljesen másabb lenne a játékmenet mint most. Mindent leirtam, kivéve amit igazából akartam...remek :/
Nekem végülis tetszenek ezek az újabb, szép játékok is többnyire, tehát CoD 4 single-ben nálam tényleg üti szinte az összes játék egyjátékos részét (én mondjuk csak a háború, illetve katonai játékokat szeretem inkább, az ilyen horror meg egyedülmászkálósakat nem), konkrétan cod 4-bõl nem éreztem semmit, hogy hiányozna (najó, egy kis szabadság, dehát nem vezetõt játszunk, csak egy katonát). A multiját is néhány módosítással szerintem hihetetlen jóra meglehetne csinálni, ezt már sok helyen kifejtettem. Szerintem multiban sokkal jobb az ilyen graw1-2/swat4/arma/rainbowsixvegas1-2 szerû játékok, cod akaratlanul is a pontvadászatra késztet, nem pedig a csapatos küldetésmegoldásra, meg viszonylag reális helyzetek kialakítására. Ha lassan és ésszel próbálsz mozogni nagy vszínûsséggel kiugranak eléd/mögéd/melléd és lelõnek, csapattal mozogsz kapsz egy gránátot és meghal mindenki, vagy lelõnek egyszerre.
Ez sajnos nem csak codnál van igy, de maradjunk témánál. Ennek persze _tudjuk_ az okát, de azért mégis felteszem a kérdést: "miért kell fútószallagon gyártani a játékokat?".
Emlékszem amikor kijött a cod2, örö' é' bódóttá' volt mindenfele, nagyon jó hangulata volt (van) a 3ról nem is hallottam, csak akkor amikor már kint volt jóideje, nincs konzolom. Aztán beharangozták a 4-et, SP része rendkivül rövid, de mégis nagyon hangulatos. Mennyit kellett rá várni, érdeklõdést a perkes videókkal tartották fent, ... õõõ, mit is akartam ebbõl kihozni? :/
Ja, lehet akármilyen jó 1-1 játék, elvesztik a varázsukat, h ha tömegcikket csinálnak belõle (lásd még prince of persia) lehet akármilyen jó, de ennyi erõvel bármi más lehetne a szereplõk neve, hiszen az elsõ részhez (max még a 2. részhez) képest tulajdonképpen semmi köze nincs törénetileg, hangulatilag meg fõképp nem. Ettõl függetlenül várom ezt is, csak...már nem ugyanaz ^^
A multis részét meg azért hoztam fel, mert nem minden játék tudja eltalálni mind az SP-t, mind pedig a MP-t. Valóban árkád lett, de nem az a szomorú, hanem az h ERRE van igény. Meg h legyen hádéer, meg dof, ls támogassa a dx12-t. Mai napig játszok duke 3d-vel, meg alap hl-el, hiába van a mostani játékokhoz képest tré grafikája, jobban megfogja az embert.
Emlékszem amikor kijött a cod2, örö' é' bódóttá' volt mindenfele, nagyon jó hangulata volt (van) a 3ról nem is hallottam, csak akkor amikor már kint volt jóideje, nincs konzolom. Aztán beharangozták a 4-et, SP része rendkivül rövid, de mégis nagyon hangulatos. Mennyit kellett rá várni, érdeklõdést a perkes videókkal tartották fent, ... õõõ, mit is akartam ebbõl kihozni? :/
Ja, lehet akármilyen jó 1-1 játék, elvesztik a varázsukat, h ha tömegcikket csinálnak belõle (lásd még prince of persia) lehet akármilyen jó, de ennyi erõvel bármi más lehetne a szereplõk neve, hiszen az elsõ részhez (max még a 2. részhez) képest tulajdonképpen semmi köze nincs törénetileg, hangulatilag meg fõképp nem. Ettõl függetlenül várom ezt is, csak...már nem ugyanaz ^^
A multis részét meg azért hoztam fel, mert nem minden játék tudja eltalálni mind az SP-t, mind pedig a MP-t. Valóban árkád lett, de nem az a szomorú, hanem az h ERRE van igény. Meg h legyen hádéer, meg dof, ls támogassa a dx12-t. Mai napig játszok duke 3d-vel, meg alap hl-el, hiába van a mostani játékokhoz képest tré grafikája, jobban megfogja az embert.
Multival én is többet játszottam, de azért nem az a fõ pozitívuma a játéknak, ami zseniális az a single része, szerintem mindegyikben... Az UO -t még nagyon szerettem, de utána szerintem nagyon elvitték árkád irányba, ezzel a gyorsan visszanövõ élettel, nagyongyors mozgásokkal, stb.. Jó felmenni és lõdözni, de a 2 utáni részek hosszabb távon azoknak jók, akiknek kevésbé vágynak a csapatalapu, kicsivel rálisabb játékokra, fõleg kisebb korosztály, akiket inkább a látvány és a sebbesség fog meg, meg a pontszerzés.
persze, ez evidens, igazából szerintem codnál forditva van, mint ami általában: legtöbb játéknál az "extra" a multiplayer, itt meg az SP az. Kivétel nélkül élveztem az SP részét a cod sorozatnak, mégis a legtöbbet mp-vel toltam ^^
SP nélkül eladhatatlan lett volna az összes rész. Ezt veheted biztosra is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igazából 5 óra is lehet HA hangulatos, meg aztán cod eddigi részei ugysem sp-re voltak kihegyezve <#pias>#pias>
10 óra? Hülyék ezek? Az egy kiadósabb esõs napon végignyomható.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
És ezzel mit szeretnél elérni, gondolod kijavítja valaki? 😊
messze van még a megjelenés:S
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0