Ötvös Tibor

Újabb Oblivion kiegészítő a láthatáron?

Úgy tűnik, hogy a Bethesda a Fallout 3 sikere és a DLC-k kapcsán tapasztalt kellemetlenségek után végül is visszatér az Elder Scrolls birodalmába.

Legalábbis a marketingfelelős, Pete Hines arról beszélt legutóbbi interjújában, hogy a Bethesda kicsit pihenteti a Fallout világát és visszanyúlnak a mai napig hatalmas rajongótáborral rendelkező Oblivionhoz. Az azonban nem derült ki pontosan, hogy mégis mik a tervei, hiszen Hines először a remekül sikerült Shivering Isles kiegészítővel példálózott, majd kijelentette, hogy nem egy több évig készülő programot akarnak kiadni.



Helyette valami könnyen és gyorsan elkészíthető dologban gondolkodnak és itt említette meg példaként a Horse armor packot, melyet szinte minden felhasználó meg is vett magának. Vagyis elképzelhető, hogy "csupán" egy modokkal és új felszerelésekkel megdobott DLC-t kapunk. Ám a Bethesda gyakorlatát ismerve azért bizonyára kitalálnak valami extra sztorit is - legalábbis reméljük. És ha már ott járnak, akkor egy Oblivion 2-t is elkezdhetnének programozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)