Ötvös Tibor

Az első Assassin's Creed 2 teaser

Hosszas hallgatás után a Ubisoftfellőtte a sokak által nagyon várt Assassin's Creed 2 honlapját, melyen jelenleg mindössze egy, a korszakot egyértelműen megjelölő videócska van fent.

Azt már korábban is tudtuk, hogy Altair második kalandja nem a középkorban játszódik majd, ám a pontos korszakról eddig csak pletykák láttak napvilágot. A most megjelent videó alapján azonban kijelenthető, hogy az Assassin's Creed a 15. századi Franciaországban, azon belül is Velencében játszódik majd. A videóban ugyanis Leonardo da Vinci művei láthatók, aki ebben a korban élt.


Sajnos egyelőre semmi többet nem árultak el a fejlesztők, ám az áprilisi Game Informer magazin az Assassin's Creed folytatását hozza a címlapján és állítólag belsős információkkal is szolgálnak majd a játékmenetet és a történetet tekintve. Ha alóban így lesz, akkor mi is beszámolunk az újdonságokról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • giga123 #21
    A világ legjobb játéka az AC és az AC2 lesz a másik best gamém 3-szór is átvittem az 1-et és a 2-őt is átfogom vinni annyiszór vagy mégtöbbször. Az AC2-őn amit még mégjóban várok az a SINGULARITY és a CALL OF JUAREZ 2 . No meg a JUMPGATE EVOLUTION
  • haxoror #20
    vicces cikk
  • dzsagon #19
    Köszi bazmeg a nagy semmit. Ha a kutyámat megkérem jobbat csinál, pedig még nem is látott számítógépet.
  • PetruZ #18
    Én tökéletesen értem, mi van, csak Ö.T. nem tud értelmesen írni. :) Az 1. mondatban nem azt írja, hogy "úgy lehetett tudni", hanem "korábban is tudtuk" (és még csak nem is "korábban úgy tudtuk", mert még az is jobb lenne, mint a mostani :) ). Ergo a korábbi infók alapján kizárt volt a középkor. Szerinte. A két mondatból sztem itt mindenkinek egyből lejött, hogy Ö.T. szerint a XV. század nem középkor... Ha pl. a "a XV. század" elég odaszúrta volna, hogy "mégis", hidd el, nem nyelvészkedne itt senki, csak a történelmi hülyeségek maradtak volna terítéken. ;)
  • bakvarnyu #17
    na te meg magyarul felejtettél el epic fail megagiga betmen stb
  • cateran #16
    Bocs a 2. része nem neked ment:D
    Az 1. rész? no fussunk neki még 1x:)Az 1. mondatban leirja hogy eddig úgy lehetett tudni Altair következő kalandjai nem középkoriak lesznek "Azt már korábban is tudtuk, hogy Altair második kalandja nem a középkorban játszódik majd, ám a pontos korszakról eddig csak pletykák láttak napvilágot."
    A következő mondatban pedig:"A most megjelent videó alapján azonban kijelenthető, hogy az Assassin's Creed a 15. századi Franciaországban"
    Felhivnám figyelmed az "azonban kijelenthető"részre...ha még mindig nem tiszta,akkor ugorjunk:D
  • Cyberdevil #15
    Ez talán mindent megmagyaráz.
  • Balumann #14
    Jah, tényleg, elnéztem.
  • VvD #13
    Ezen a cikken jót derültem, kellemesen indult a napom :)
  • apedro #12
    Hát igen, a cikkből levonható a következtetés, hogy a játék egy fiktív, vagy párhuzamos világban fog játszódni, tehát jó eséllyel egy Sliders játékadaptációra számíthatunk. Ebben a világban a 15. század már nem a középkor, Franciaország pedig több mint 300 évvel Napóleon előtt megszállta Velencét, hogy ütközőállamot teremtsen a magyar fenyegetéssel szemben, mert miután MO kiverte a törököket Konstantinápolyból, és végleg megtörte az iszlám hatalmát, éppen a nyugat lerohanására kezdett felkészülni. A főhős neve egyébként Rózsa Sándor lesz, és személyében egy egy minden hájjal megkent magyar 007-es ügynök bőrébe bújhatunk majd.