Ötvös Tibor

A Blizzard Redneck Rampage játékon dolgozik?

A Blizzard az idei GDC-n elhintette, hogy az eddig bejelentett játékain (StarCraft 2, Diablo 3) kívül további kettő programon dolgozik.

Az első egy MMO lesz, azonban ez egy teljesen új világban játszódik majd és nem lesz köze sem a World of WarCrafthoz sem pedig a StarCrafthoz. A második sokak szerint a már évekkel ezelőtt leállított StarCraft: Ghost lesz, ám a hétvégén újabb lehetőség merült fel.



Pár élelmes és figyelmes újságíró ugyanis kiszúrta, hogy a Blizzard szép csendben megvásárolta a Redneck Rampage jogait, ráadásul az első részt fejlesztők közül sokan ma már a Blizzard alkalmazottai. Szóval nem lenne meglepő, ha - a fejlesztőket ismerve - pár év múlva bejelentenék a következő Redneck Rampage játékot. Akinek kimaradt az életéből az amerikai lakókocsiban élő "vörösnyakúak" kalandsorozata, az jobban teszi, ha pótolja eme lemaradását. A Redneck Rampage 1997-ben debütált, méghozzá hatalmas sikerrel. Ezután még két FPS és legutóbb egy vadászós játék látott napvilágot a franchise berkeiben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Slainte #12
    van valaki, akinek erről a videóról nem az RR ugrik be? http://www.youtube.com/watch?v=2NEYE3tZJcw
  • Zombee #11
    Mivel az eredeti Redneck Rampage fejlesztői közül többen is a Blizzard-nál dolgoznak, miért baj ez?
    A Westwood nem azért bukott meg a Renegade-dal, mert FPS volt, hanem azért, mert idővel unalmassá vált, semmi érdekes nem volt benne (a csúnyácska grafika csak egy dolog, az még nem a világvége, amiatt nem kéne hogy valami megbukjon). Lehetne abból is jó FPS-t csinálni, rengeteg irányítható járművel.
    Amúgy a Blizzard dolgozott már más srílusú játékon, a cikkben is említett StarCraft: Ghost ugyanis egy TPS, igaz, azt leállították évekkel ezelőtt.
    Ami a Redneck Rampage ellen szól, hogy maga a Blizzard már hosszú ideje nagyon szépen elvan a saját ötleteivel, eddig sem nyúltak bele más témákba. De miről is beszélünk? Hisz Activision-Blizzard van. Én inkább azt tartom valószínűnek, hogy szimplán az Activision berkeiben készül majd a Redneck Rampage, a Blizzard pedig csinál majd valamit, ami vagy a Starcraft világában játszódó TPS lesz, vagy nem.
  • Frosty01 #10
    omg. ez azért most csúnya volt.

    teljesen más játék, nem az SC-ből készül FPS te... áááááárgh.
  • FoodLFG #9
    :D
  • immovable #8
    wáááá de f@sza. :D Annyit nyomultam ezzel, majd megvakultam. :D
  • Zaraki Kenpachi #7
    Szerintem ez akkora FAKE hír mint a ház.

    Alapból Blizzard és a FPS?
    Annó a Westwood ebbe csúnyán belebukott, hogy eltért a jól megszokott receptől.
  • cateran #6
    Szerintem is inkább szüljék már meg az SC2-t,D3-at....aztán gondolkodjanak bármin is,mert csiga tempóban fejlesztik őket....
  • GG #5
    A Redneck Rampage egy duke nukem klón volt annó igaz ami kimaradt "beteg dolgok" RRben megvalósításra került (csirke):P
  • Frosty01 #4
  • Seth #3
    Végre egy értelmes játék lenne a Blizzard-tól XD