Ötvös Tibor

Need for Speed: Shift trailer

Kezdetét vette az idei GDC (Game Developers Conference), mely 27-ig tart és már most, az első napon rengeteg érdekes bejelentés hangzott el. A Rockstar-féle Max Payne 3 mellett az EA is itt mutatta be először mozgásban a Need for Speed következő részét.

A Shift alcímű epizód egyike azon "mellékágaknak", melyekkel a kiadó megpróbálja megtalálni a franchise jövendőbeli útját. A Shift a komolyabb szimulációk szerelmeseinek próbál kedveskedni és a videó alapján ez még jól is elsülhet. A hazánkba szeptember 17-én megérkező játékot a GT Legends és GTR 2 fejlesztőcsapata, a Slightly Mad készíti.


A sokak számára üdítően ható belső nézet nem az eddig megszokott élményt kínálja majd - legalábbis Patrick Soderlund, az EA Games Europe igazgatója szerint. Amint a videón is látszik, fejünk és az autó teljesen külön is mozoghat, ráadásul a versenytársaink megjegyzik, hogy bizonyos helyzetekben hogyan viselkedtünk velük és ők is úgy állnak majd hozzánk.

A Need for Speed: Shift PS3, Xbox 360, PC és PSP platformokra érkezik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • QwErTy89 #18
    Dos BOX - sokmindent megold és tökéletesen mennek rajta a régi játékok...
  • szmokker #17
    Tiszta Race Driver Grid......nekem csak ezért nem jön be mert néhány része olyan mint ha azzal jáccanánk..ennyi
  • zsoltz #16
    na ha ilyen lesz a játék ilyen grafóval akkor azt hiszem ideje lesz új gépet vennem xD de legalább mostmár várok egy nfs-t emrt eddig nem sikerült a fejlesztőknek nagy sikert aratni (Carbon,Pro Street,Undercover)de ez igéretesnek indul skacok
  • msgreg #15
    Nah végre újra egy NFS,amit érdemes várni.
    Szerintem pont egy teljesen más stílusra van szűkség,ha tényleg ennyire realisztikus lesz a sebesség,akkor minden elismerés.
  • Indigo #14
    Tudom, az idő megszépíti az emlékeket. De azért ha manapság ezt próbálnák meg eladni (modern köntösbe bújtatva), kíváncsi lennék az emberek reakciójára :)
  • DarkEvilPiccolo #13
    Én szívesebben játszom az ilyen őskövület gammákkal mint a mostani csilli-villi tucat cuccokkal. ;)
  • Indigo #12
    Azért ez a videó megmosolyogtatott :) Nekem nem sok kedvem van manapság ilyen NFS-el játszani...
  • DarkEvilPiccolo #11
    Nálam a mai napig EZ a favorit. Hát hol vannak a mostani részek ehhez képest? :P Csak nem tudok vele játszani a konfigom miatt. :S Bár, ha jó tudom, valahogy meg lehet mahinálni, de nem igazán találtam hozzá leírást, hogy hogyan kell. Meg asszem az is gondja neki, hogy az XP nem fexik neki.
  • QwErTy89 #10
    Need for Speed 6 - nekem ez tetszett nagyon, utána játszottam az u1 és u2 -vel (még elment). A Most Wanted-ben fiat punto-val szétaláztam a fekete listát XD nagyon reális, ráadásul a sík egyenes autópályán át lehetett ugratni a rendőrkordont... (a carbon-t és a pro street-et kihagytam) De a lejobb a Undecover volt. Sírva játszottam vele a történet 60%-áig kb. Utána egy este részegen estem haza kocsmából és arra keltem másnaposan zúgó fejjel reggel, hogy kijátszottam az egészet és átalakítottam a kocsijaimat. Remélem a Shift visszatér legalább a hatodik részhez...
  • cateran #9
    undercover..haha..megmutattam haveromnak,az meg lefordult a szekrol a rohogestol...respect az EA-nak hogy volt batorsaga 1 akkora fos jatekot kiadni.....(nem mintha az utobbi NfS-ek olyan huuuu de joooo-k lettek volna,de az undercover kiemelkedoen szar....)