Ötvös Tibor

Nagy sikerekhez készültek letölthető kiegészítők

A next-gen konzolokkal beköszöntött a DLC-k (Downloadable Content - Letölthető tartalom) aranykora. A mai napon is rengeteg játék ilyenfajta kiegészítőjéről érkezett hír.

Hamarosan érkezik pár újabb zombis pálya a nagysikerű Call of Duty: World at War című FPS-hez, mely PC-n is elérhető lesz. Másodiknak itt van a kiadó reményeit messze alulmúló Tomb Raider Underworld, melynek első hivatalos DLC-je, a Beneath the Ashes elvileg ma jelent volna meg, ám az Eidos "egy váratlan technikai problémára" hivatkozva határozatlan időre tolta el a kiegészítő premierjét. Ezzel azonban a második DLC, a Lara's Shadow is csúszik.

Bár elvileg idén bemutatkozik a Mass Effect 2, de a BioWare előtte fut még pár kört az első résszel is. A Bring Down the Sky anno nem aratott osztatlan sikert és ezen tapasztalatokat felhasználva a fejlesztők további kiegészítőket jelentetnek meg az idén. Azt azonban nem tudni, pontosan mennyi DLC-t kapunk.

Rossz hír lehet a Fallout 3 rajongóknak, hogy a kiadó eltolta a maradék kettő kiegészítő megjelenését, vagyis a The Pitt márciusban, a Broken Steel áprilisban debütálhat. A végére pedig maradt egy pletyka, mely arról szól, hogy a GTA IV második kiegészítőjében egy dominikai drogkereskedő, Luis Fernando Lopez bőrébe bújhatunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)