Ötvös Tibor

Lelőtte magát a Gears of War

Rossz hír és kellemetlen hiba feszélyezi a PC-s Gears of War tulajdonosok mindennapjait. Történt ugyanis, hogy egyelőre ismeretlen okból a játékuk január 28-tól nem hajlandó elindulni.

A fórumon szereplő írások szerint az eredeti Gears of War példánnyal rendelkezők a játék elindításakor egy hosszú hibakódot kaptak, mely megakadályozta a program futtatását. A " "You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game" szinte mindenkinek megjelent, ám egy felhasználó visszaállította január 27-re a Windowst, minek hatására a játék probléma nélkül elindult.



Ennek hatására a felhasználók rögtön a rendszerüket kezdték el szidni, pedig még nem is biztos, hogy ez a hiba oka. Jó hír, hogy az Epic nevében Joe Graf is megerősítette a jelenséget és kijelentette, hogy ők is tudnak már a dologról és gőzerővel elkezdték a hiba forrásának felkutatását.

Érdemes a hazai Gears of War rajongóknak is figyelemmel követni a fenti fórumot, ha szeretnék megszerezni a javítást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • debut12 #15
    Na, ezért vegyél eredeti játékot... Eredeti játék, eredeti élmény.
    A sok láma (l)júzer utána egyből a rendszerét szidta... Az ilyeneknek minek gép? Maradjon a konzolnál...
  • IMYke2.0.0.0 #14
    Ez a "fillért sem ér" - még magad is tudod - meglehetősen erős túlzás volt.
    Nem véletlenül söpört be annyi díjat, és alapított olyan stílust, amit most minden magára valamit adó játék fejlesztő cég majmol.
    Emellett: játszd csak végig a játékot Hard-on és megtudod, hogy miért is jó ez a játék...!
  • opeca #13
    Ez de sz@r. Így eladni többezer forintos játékot, és verni a mellüket a warezra, holott a saját játékuk egy fillért sem ér.

    Kifordult a világ.
  • lammaer #12
    Tokeletesen egyetertek az elottem szoloval.

    Talan annyit, teny, a konzolos jatekok minosege (tehat hogy mennyire bugosak/optimalizaltak) tenyleg irigylesre melto a PCsekkel szemben, de ha turelmes a PCs jatekos akkor jonnek a patchek es szepen javulnak a jatekok is.
  • Hunreal #11
    Annyira bírom az olyan KONZOLOS embereket, akik ha látnak valami PC-s játék féle hibát, akkor egyből jönnek a: szar a pc, vegyél konzolt, a konzol sokkal jobb vagy a zola2000 féle "ezért KELL (ismétlem KELL!) konzolt tartani".
    Most minek kell ez? Őszintén? Én soha nem veszek konzolt! Hogy miért? CSAK! Viszont, nem írkálom körbe az sg-t vagy épp fikázom azokat az embereket, akik inkább a biztonságosabb platformot választják.

    Nem tudom miért jó ez pár embernél.. Szexuális izgalom egy-egy naénmegmondom embernél ez??? Esetleg dedó kettő?

    Kötözködőknek: Olvasd el mégegyszer és ALAPOSAN értelmezd! Hülyeségekre nem válaszolok. A véleményem nem (ismétlem: NEM) a konzolosokat sérti, hanem az olyan elméjű embereket, akikre a fenti tényezők hatást gyakorolnak. Ez legyen BÁRMILYEN szórakoztató eszközt birtokló!
  • zola2000 #9
    Ezért kell konzolt tartani.
  • shane81 #8
    Akkor UE3 hiba lesz? Mindegyik alatt az dolgozik.
  • Bocinover #7
    Az Unreal Tournament 3 - as demoja sem indul, lehetseges, hogy kozos hibaja van a GoW - al. Ugyanazt a hibauzenetet adja.
  • Narxis #6
    Nesze neked warez.