15
  • debut12
    Na, ezért vegyél eredeti játékot... Eredeti játék, eredeti élmény.
    A sok láma (l)júzer utána egyből a rendszerét szidta... Az ilyeneknek minek gép? Maradjon a konzolnál...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a "fillért sem ér" - még magad is tudod - meglehetősen erős túlzás volt.
    Nem véletlenül söpört be annyi díjat, és alapított olyan stílust, amit most minden magára valamit adó játék fejlesztő cég majmol.
    Emellett: játszd csak végig a játékot Hard-on és megtudod, hogy miért is jó ez a játék...!
  • opeca
    Ez de sz@r. Így eladni többezer forintos játékot, és verni a mellüket a warezra, holott a saját játékuk egy fillért sem ér.

Kifordult a világ.
  • lammaer
    Tokeletesen egyetertek az elottem szoloval.

Talan annyit, teny, a konzolos jatekok minosege (tehat hogy mennyire bugosak/optimalizaltak) tenyleg irigylesre melto a PCsekkel szemben, de ha turelmes a PCs jatekos akkor jonnek a patchek es szepen javulnak a jatekok is.
  • Hunreal
    Annyira bírom az olyan KONZOLOS embereket, akik ha látnak valami PC-s játék féle hibát, akkor egyből jönnek a: szar a pc, vegyél konzolt, a konzol sokkal jobb vagy a zola2000 féle "ezért KELL (ismétlem KELL!) konzolt tartani".
    Most minek kell ez? Őszintén? Én soha nem veszek konzolt! Hogy miért? CSAK! Viszont, nem írkálom körbe az sg-t vagy épp fikázom azokat az embereket, akik inkább a biztonságosabb platformot választják.

Nem tudom miért jó ez pár embernél.. Szexuális izgalom egy-egy naénmegmondom embernél ez??? Esetleg dedó kettő?

Kötözködőknek: Olvasd el mégegyszer és ALAPOSAN értelmezd! Hülyeségekre nem válaszolok. A véleményem nem (ismétlem: NEM) a konzolosokat sérti, hanem az olyan elméjű embereket, akikre a fenti tényezők hatást gyakorolnak. Ez legyen BÁRMILYEN szórakoztató eszközt birtokló!
    Ez igaz nekem is van konzolom:D!
  • zola2000
    Ezért kell konzolt tartani.
  • shane81
    Akkor UE3 hiba lesz? Mindegyik alatt az dolgozik.
  • Bocinover
    Az Unreal Tournament 3 - as demoja sem indul, lehetseges, hogy kozos hibaja van a GoW - al. Ugyanazt a hibauzenetet adja.
  • Narxis
    Nesze neked warez.
  • torcipepe
    "Érdemes a hazai Gears of War rajongóknak is figyelemmel követni a fenti fórumot, ha szeretnék megszerezni a javítást."
    lol
    a javítás valószinűleg egy patch formájában fog érkezni, amit a játék vagy leszed automatikusan vagy a játékosnak kell leszednie a játék weboldaláról. ehhez miért kéne figyelni egy fórumot és olvasni a néha nagyon idióta hozzászólásokat, ráadásul angolul??
  • Balumann
    Ezt nem is kell neten aktiválni.
  • Csak77
    Én éppen ezért nem veszek soha olyan játékot eredetiben, amit neten kell aktíválni!
  • Zaraki Kenpachi
    Originálom van és tényleg nem indúl a windows órája Jan 28-utánra ra van beállítva.
    Arra vagyok kiváncsi, hogy a cég kinek fejét fogja letépni.
    Amúgy szvsz egyik legjobb nyugtatás a részükről, hogy kijelentik a GoW 2-t PC-re.
  • Szefmester
    You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game

nekem ez a két mondat másolásvédelemre utal.. tévedek?