Ötvös Tibor

35 millió eladott Call of Duty

A Call of Duty évek óta a Medal of Honor legkomolyabb vetélytársa volt, ám a negyedik résszel a készítők szinte az összes FPS-t bealázták és a sorozat legsikeresebb tagja lett.

Ám maga a sorozat sem szégyenkezhet, hiszen december 31-én a Call of Duty sorozat elérte a 35 milliós eladott példányszámot, mellyel minden idők legsikeresebb világháborús témájú franchise-a lett. A megnevezés kicsit csalóka - épp a Modern Warfare miatt, melyben modernkori harcokat vívhattunk -, de az eredmény előtt mégis le a kalappal.



Nem csoda, hogy az EA is váltani akar a Medal of Honor sorozattal, hiszen alapból több részt ért meg, mint a CoD, mégsem tudta tartani a lépést vetélytársával. A Call of Duty idén ismét visszatér a modernkori hadszíntérre és ezzel valószínű újabb milliós eladásokat tudhat majd a magáénak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sadist #18
    Akinek örömet okoz egy nyusziefpées az meg is érdemli :)
  • Sanyix #17
    neked is örömet okoz a bf2 az is csőefpées, a viccesebb fajtából.
  • bertino #16
    inkább te vagy nevetséges.
  • Balumann #15
    Még pl. fegyverekkel való célzás nehezítése (ArmA -tól tanulhatnának ilyen téren...).
  • Balumann #14
    Nem mindig vannak fennt akikkel szeretek játszani, valaki amúgy sem szeret annyit játszani, hogy fel tudjon menni úgy játszani netre. Egyedül meg a multiplayer játékok unalmasak :)
    Igazad van amúgy a CoD multikkal kapcsolatban, de néhány módosítással bőven lehetne jó, ami szinte bármit üthetne. Single-ben 2-3 végigjátszásig még nagy élmény, ha képes vagy a hangulatot átvenni, és úgy végigmenni ahogy a "készítők szerették volna" nem hibákat meg más utakat keresni a játékban. MoH A-ban megpróbáltak szabadságot belevinni, ott az eredmény. CoD midnig is jó irány marad a single terén szerintem, és multit is fel lehetne javítani egy kis lassítással, ugrás kivételével, új sebzésrendszerrel (+ gyógyítás bele), és még pár változtatással.
  • schrank #13
    szerintem a szingle game az internet korában unalmas a cod4 féle multi paródiák meg nevetségesek
  • Balumann #12
    Hallottál olyanról, hogy egyéni ízlés? Tájékoztatlak, hogy attól mert te nem szereted még nem fos. Battlefield-et nagyon sokan nem szeretik (köztük már én se már pár dolog miatt), mondjam azt hogy egy fos? Térj már észhez...
    Nagyon is élvezhetők a csőfps-ek egy része. Megvan azoknak is az előnye amitól jó (filmszerü, akciódús, stb.), ha az a része nem érdekel akkor nem fogod élvezni, ettől még nem kell a játékot lehordani, mert valakinek meg pont az a jó.
    Én játszok szimulátorokkal is (repülő szimulátorok (IL-2, Flight Sim X), arcade-al is meg kettő közöttiekkel is (Armed Assault), multiban és single-ben is (jó CoD -okat multiba már én sem).
    Mert megérdemlem... nagyon szegény lehetek, hogy tudom élvezni tényleg...
  • schrank #11
    istenem a barátokkösztöt is sokan nézik még is fos , akinek még mindíg örömet okoznak ezek a lineáris csőefpések azok meg is érdemlik
  • Sanyix #10
    azt kérték a perszonál kompjúternél is hogy tegyék rá a növényes játékot. Így az marad az ALAP XD
  • Balumann #9
    A MoH AA tényleg jó volt, nagyon tetszett benne, hogy ha többen vannak akkor egyik ráugrik a gránátra hogy megvédje a többieket, meg visszadobálták, meg ilyesmik, ráadásul magyarul is játszhattam (magyar feliratokkal). Sok újdonság volt benne a korábbi játékokhoz képest, ráadásul küldetések is viszonylag jók voltak.