18
-
#18 Akinek örömet okoz egy nyusziefpées az meg is érdemli :) -
#17 neked is örömet okoz a bf2 az is csőefpées, a viccesebb fajtából. -
#16 inkább te vagy nevetséges. -
#15 Még pl. fegyverekkel való célzás nehezítése (ArmA -tól tanulhatnának ilyen téren...). -
#14 Nem mindig vannak fennt akikkel szeretek játszani, valaki amúgy sem szeret annyit játszani, hogy fel tudjon menni úgy játszani netre. Egyedül meg a multiplayer játékok unalmasak :)
Igazad van amúgy a CoD multikkal kapcsolatban, de néhány módosítással bőven lehetne jó, ami szinte bármit üthetne. Single-ben 2-3 végigjátszásig még nagy élmény, ha képes vagy a hangulatot átvenni, és úgy végigmenni ahogy a "készítők szerették volna" nem hibákat meg más utakat keresni a játékban. MoH A-ban megpróbáltak szabadságot belevinni, ott az eredmény. CoD midnig is jó irány marad a single terén szerintem, és multit is fel lehetne javítani egy kis lassítással, ugrás kivételével, új sebzésrendszerrel (+ gyógyítás bele), és még pár változtatással. -
#13 szerintem a szingle game az internet korában unalmas a cod4 féle multi paródiák meg nevetségesek -
#12 Hallottál olyanról, hogy egyéni ízlés? Tájékoztatlak, hogy attól mert te nem szereted még nem fos. Battlefield-et nagyon sokan nem szeretik (köztük már én se már pár dolog miatt), mondjam azt hogy egy fos? Térj már észhez...
Nagyon is élvezhetők a csőfps-ek egy része. Megvan azoknak is az előnye amitól jó (filmszerü, akciódús, stb.), ha az a része nem érdekel akkor nem fogod élvezni, ettől még nem kell a játékot lehordani, mert valakinek meg pont az a jó.
Én játszok szimulátorokkal is (repülő szimulátorok (IL-2, Flight Sim X), arcade-al is meg kettő közöttiekkel is (Armed Assault), multiban és single-ben is (jó CoD -okat multiba már én sem).
Mert megérdemlem... nagyon szegény lehetek, hogy tudom élvezni tényleg... -
#11 istenem a barátokkösztöt is sokan nézik még is fos , akinek még mindíg örömet okoznak ezek a lineáris csőefpések azok meg is érdemlik -
#10 azt kérték a perszonál kompjúternél is hogy tegyék rá a növényes játékot. Így az marad az ALAP XD -
#9 A MoH AA tényleg jó volt, nagyon tetszett benne, hogy ha többen vannak akkor egyik ráugrik a gránátra hogy megvédje a többieket, meg visszadobálták, meg ilyesmik, ráadásul magyarul is játszhattam (magyar feliratokkal). Sok újdonság volt benne a korábbi játékokhoz képest, ráadásul küldetések is viszonylag jók voltak. -
lammaer #8 Az elso MohAA volt az utos, emlekszem, akkoriban nem volt meg x+1 vilaghaborus FPS, nagyon ott volt a hangulata a Ryan kozlegeny meg az ellenseg a kapuknal filmekbol lopott klisekkel.
A MoHAAban plane jo volt, hogy lehetet vegre oroszokkal is abalni, nem csak usa oldalon. Ha jol emlekszem. -
#7 Én sok mindent meg tudok érteni, nem vagyok játék ellenes, de a MoH A -ban mi mégis volt a jó? Semmi story, semmi normális átvezetők, semmi különleges küldetések. Lehet légvédelmi ágyukat szétlőni amit X számu katona őriz akkor kiteleportálva elé. Jah meg 1-2 küldetés a változatosság kedvéért, amikor rakéta darabokért kell rohangászni, hogy ki tudjunk lőni 1 tankot, meg terminátorkatonákat lőni. Minden elismerésem annak, aki azt 1 óránál tovább tudja egy cseppet is élvezni.
Call of Duty-kkal összemérni, ami teli van változatos küldetésekkel, jó átvezetőkkel (Call of Duty első részében a partraszállás például, vagy a 4-ben a sniperes, lopakodós pálya, és még sorolhatnám).
"modernkori fasságokat kéne hanyagolni." Ez azért nekem eléggé "divatutálat"nak tűnik, keressek valami kifogást, hogy miért nem akarom szeretni a játékot. :) Eleinte nekem sem tetszett az ötlet, de zseniálisan megoldottak mindent, és szinte egy cseppnyi unalmas rész sincs benne. Én legalábbis a végigjátszásáig alig tudtam kilépni belőle. Változatos helyszínek, jó átvezetők és story, pergős és folyamatos, jó hangzok és gyönyörű látvány, stb. Ezeket én sajnos mind hiányoltam a MoH A-ból.
Multiban már én sem szeretem a Call of Duty-kat, az ugrálás, gyorsaság, túl gyors mozgás, és kevés "coop" lehetőség van bennük (csapaton belüli összjátékot ösztönző funkció), neten is csak megy mindenki a saját feje után, nameg nem játszottam olyan szerveren a 4-ben ahol nem csítereztek meg szóltak volna be 5-6 kör után. CoD UO -val meg 2-vel többet multiztam, valahogy jobb volt akkor. -
pauly #6 Szerintem jó volt a 4. rész is,meg az 5. is...bár multiba nálam még mindig az első rész a legjobb... -
DarkEvilPiccolo #5 Hát szerintem a MOHA igenis jó volt anno. Amúgy én meg pont úgy vagyok vele, hogy a modernkori fasságokat kéne hanyagolni. -
#4 Hát a MoH A egy jó grafikáju és jó irányításu, rövid vicc volt számomra. A Call of Duty 1-et is ezerszer jobban élveztem annál, mégpedig a küldetések miatt. Az újabbak CoD -okhoz hasonlítani sem lehet. Tényleg észhez térhetnének egy kicsit. -
#3 Moha lol .Nagyon nagyot kell moha fronton alkotni ha még akar valamit! -
xmodule #2 Jó vonalat követtek szerintem a 4. résznél. Ez a modern háború nekem tetszett. Ellenben az 5. rész véleményem szerint pocsék lett. De várom a folytatást. Remélem lesz még ilyen modern háborús. -
#1 ea-nak csak észhez kellene térnie végre.