Ötvös Tibor

Karácsonyi üdvözletek

Karácsony közeledtével szinte mindenki postázza családtagjainak vagy barátainak a már megszokott képeslapot, kártyát. A játékfejlesztők sincsenek ezzel másként, így érkezett a 3D Realms, a BioWare, a Funcom és a Midway műhelyéből is egy-egy vicces üdvözlet.

Kezdjük talán a "legidegesítőbb" küldeménnyel. A 3D Realms a már több, mint 10 éve készülő Duke Nukem 4ever szereplőit ábrázoló képet hozott nyilvánosságra. A programozók maguk is rosszul érezhetik magukat így ünnepekkor, hiszen egy újabb év telt el Duke visszatérése nélkül. Szerintem már alig valaki számít arra, hogy valaha is megjelenik a program.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A maradék három lapocska viszont nagyon jól sikerült. A Midway a Vin Diesel főszereplésével hamarosan a boltokba kerülő The Wheelmannel kívánt kellemes ünnepeket, a BioWare pedig a PC-re márciusban, konzolokra csak valamikor ősszel - megjelenő Dragon Age Origins egyik festői pillanatát küldte szét. A végére maradt a legviccesebben sikerült Funcom üdvözlet, melyben Conan aprítja a fenyőfákat.

Ezen képeslapokkal kívánok minden kedves olvasónak, fórumozónak - vágyott - ajándékokban gazdag boldog karácsonyi ünnepeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FlyingV #3
    én is a legjobbakat kívánom, kedves Tibor :)
  • mellon #2
    Köszönöm, és én is hasonló jókat kívánok neked Tibor!

    Geralt mester is csatlakozik :)

  • bertino #1
    "Ezen képeslapokkal kívánok minden kedves olvasónak, fórumozónak - vágyott - ajándékokban gazdag boldog karácsonyi ünnepeket. "

    Kösz, viszont!