SG.hu

Éjszakai nyitva tartás három Media Markt áruházban

November 13-án 0 órától kezdik világszerte árusítani a World of Warcraft második kiegészítőjét, a Wrath of the Lich King-et. A világ legsikeresebb- több mint 11 millió aktív játékossal rendelkező- online szerepjátékának hatalmas rajongótábora van Magyarországon is.

A magyarországi forgalmazó CD Projekt Magyarország Kft. és a Media Markt a rajongóknak már november 12-én este 10 órától kínál a játékkal kapcsolatos nyilvános programokat, a budapesti Westend bevásárlóközpontban. Az itt található Media Markt áruházban 13-án 0 óra nulla perctől vásárolható meg az új termék. A Media Markt Westend november 13-án 0 órától 1 óráig lesz nyitva, ez idő alatt csak a World of Warcraftet fejlesztő Blizzard cég termékei (World of Warcraft, World of Warcraft: The Burning Crusade, World of Warcraft: Wrath of the Lich King, World of Warcraft: Battle Chest, World of Warcraft feltöltőkártya, Warcraft III Gold Diablo II Gold, Starcraft Gold) vásárolhatóak meg az áruházban.

A nagy érdeklődésre való tekintettel nyitva lesz a Media Markt Megapark (Budapest, XX.ker. Mártírok útja 292.) és a székesfehérvári Media Markt (Fehér Palota Bevásárlóközpont) áruház is. Székesfehérváron 0 órától 2 óráig tart nyitva a Media Markt, itt a rendkívüli nyitva tartás alatt az áruház teljes árukészletéből válogathatnak a vásárlók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Komolytalan #6
    "yitva lesz a Media Markt Megapark (Budapest, XX.ker. Mártírok útja 292.) és a székesfehérvári Media Markt"
    Szövegértés ugyebár...
    Egyébként elég sok bolt nyitva volt még ezeken kívül, volt pár vidéki is. Koránt sem teljes lista itt:
    http://blackravens.net/2008/11/10/this-is-madness/
    Én spec reggel 9-kor vettem meg a saját példányomat (meg az asszonyét, meg a munkatársamét, így a 3-ra volt plusz kedvezmény is, 1 pizzányi kb) Asszony hazavitte telepítené, én meg robot estig, aztán indul az ereszd el a hajamat:-)
    Amúgy arról nem szól a fáma, hogy Westendben volt buli is, nem csak epikus sorban állás - jelmezverseny (indulók kb fele csaj volt), meg hasonlók.
  • trogerzsiger #5
    jaja.. egy könyvnél még megértem.. de itt..
  • Narxis #4
    "Nagyon sokan vannak, akik meg fogják venni éjfélkor."

    Kár volt bezáratni azt a lipótmezői intézményt...
  • rudymester #3
    Nem ez az első eset. Nagyon sokan vannak, akik meg fogják venni éjfélkor. Nagy DVD megjelenésekor meg sokszor a beszállító a hibás.

    zOMG: Egy vidéki és egy pesti bolt szoftvereladásai között hatalmas különbség van. Tudom, dolgoztam mindkettőben. Lehet a következő WoW kiegészítőnél már több áruház lesz nyitva.
  • zOMG #2
    Persze csak a pestieknek mert az országba máshol nem élnek emberel... egyébként nem érdekel a játék csak mindig pest pest pest unalmas kicsit...
  • janivankenobi #1
    Ekkora felhajtást egy játéknak ez röhej, na ne má, hogy ezért ennyire törik magukat. Pf... Persze mikor nagy film dvd premierje van akkor van, hogy napokat csúsznak a megjelenéssel, röhej. De hülye azért nem vagyok...