Ötvös Tibor

Resident Evil 5 megjelenési dátum

Eddig nem igazán tűnt valószínűnek, hogy a negyedik résszel teljesen megújult Resident Evil széria legújabb, ötödik epizódja számítógépekre is megjelenik.

A rajongók a hivatalos bejelentés hiányában a Capcom eddigi stratégiájában bízhattak csak, hiszen az utóbbi idők konzolos sikerei közül alig-alig akadt olyan termékük, amit nem portoltak át PC-re is. Mind a Devil May Cry 4, mind a Lost Planet tiszteletét tette a monitorjainkon is és szép kis sikereket arattak.



Hivatalos bejelentés még most sem érkezett, ám a Capcom által kiadott megjelenési dátumok között a Resident Evil 5 nevénél a PS3 és X360 mellett szerepel a PC-s felirat is. Szóval jelen állás szerint 2009. március 13-án számítógépre is megjelenik a játék. További jó hír, hogy a Street Fighter IV-nek immáron hivatalosan is lesz PC-s verziója, mely február 20-án, míg a Bionic Commando február 13-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #12
    Ez hülyeség, minden játék fut arcadeon is, a vinyó csak a demókhoz és XBLA cuccokhoz, és a játékok stabilabb futásához kell, de nekem is arcadeom van, és nincs semmi gondom vele.
  • schrank #11
    ez kurvajó tréler mint ha egy film lenne király a rendezués meg a látvány 10/10
  • schrank #10
    amiben már vinyó is van meg minden ojan kieg ami pekmeknél komojabb játékokhoz kell az 60k
  • Vardar #9
    Arany közép út van mindenütt.:D Van 40.000-ért XBOX???
  • zola2000 #8
    Én nem tudom, de ha valaki vesz 40ért x360at, és elvan vele 5 évig, majd x720, vagy aki 2-3 évente költ 100 ezret pcre és panaszkodik, hogy miért késik minden/sokminden egyáltalán nem lesz..., Szerintem a "drágább termékkel többet szív, de nem látja be" dolog kimeríti a butaság fogalmát.
  • Vardar #7
    Sok buta ember akit elvakított a konzol...:D
  • zola2000 #6
    Igen, a www.slagerlistak.hu oldalon látható, hogy magyarországon szinte csak pcre (esetleg x360ra) lehet eladni játékot, nyugaton meg wii, ds, x360 megy a pc sehol sincs.
  • neoG #5
    "tehát a pc gaming az csak magyar probléma pfffffffffff"
    sok kis buta magyar megveszi a 4870X2-t, nyugat eu meg a Virge dx/gx-et (mert ugye netre azis elég) aztán tolja boxon a játékokat
  • zola2000 #4
    Hát a RE5 az jó lesz pcre, de a street fighterhez azért egy gamepad nem fog ártani nekik, de azért ha videokártya helyett konzolt vennének, akkor nem lenne ilyen gondjuk, csak az a baj, hogy igaz hogy nyugaton már szinte senki nem nyomatja pcn, és emiatt itt mindenki anyázik, hogy miért késik minden, de attól még van aki 40-100ezer forintot nem xre költ, hanem új videokártyára. Főleg az a durva, hogy magarországon több embernek van HD ilyen olyan kártyája, (amit nézek hogy sokszor 60-90 ezer forintos), mint konzolj, tehát a pc gaming az csak magyar probléma pfffffffffff

    Egyébként a RE már a 4. résztől xar minenre. 1-3. részig volt jó, meg a zero, meg a code veronica...
  • schrank #3
    meg...szhatják a hardverbuzik hogy kijön pc-re és letöltik úgy sem jön át a fílingje pláne nem egy sztrítfájternek de még a RE is fos pc-re szerintem direkt azért adják ki pc-re hogy borsot törjenek az orruk alá és megvegyék a videjójátékot