SG.hu

Magyarországon a Frostmourne replika

A CD Projekt jóvoltából a 120 centiméteres rúnázott acélpengét - komoly biztonsági intézkedések mellett - sikerült hazánkba szállítani.

"Aki, ezt a kardot forgatja, földöntúli erőknek parancsolhat. Amint a penge húsba hasít, a hatalom megsebzi a lelket." Így hangzik a figyelmeztetés mindazoknak, akik a Frostmourne, a valaha létezett leghatalmasabb rúnakard hatalmát kutatják. A fegyver és a benne lakozó gonosz, a rendezvény napjáig, egy mágikusan megerősített széfben nyugszik, ahonnan november 12.-én elszabadul, hogy új hordozóra találjon. A jelmezversenyre, amin meg lehet nyerni, november 10. 12:00 óráig lehet jelentkezni. Az eseményt a Westendben, a Media Marktban tartják az új World of Warcraft kiegészítő megjelenése kapcsán.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A Lich King értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, meglepetések és fellépők várják a látogatatókat, valamint rengeteg nyeremény talál gazdára az est folyamán, tehát érdemes korán érkezni. A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális csapata, a "Rock & Rule", illetve egy, a Showder Klub-ból ismert stand-up komédiás is tiszteletét teszi. A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap. A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri választja ki, amely a magyar Warcraft fanoldalak készítőiből, a CD Projekt munkatársaiból, és egy jelmeztervező-stylistból áll.

Amennyiben a kosztümverseny résztvevőinek száma, illetve a kosztümök minősége elmarad az előzetesen tervezettől, a Frostmourne helyett más, de hasonló értékű nyeremények kerülnek kiosztásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #13
    $380.. nem is sok. A WoW soha nem erdekelt, viszont vmi Diablo limitalt ereklyet lehet h vennek..
  • Komolytalan #12
    Pedig csak arra jó. Azért falra felrakva jól nézhet ki bizonyos környezetben.
  • Szefmester #11
    pl wowkockákat hentelni.. totál le lesznek döbbenve és megigéződve a kard miatt, addigra a húsukban az acél:D
  • Zocsi #10
    De mégis, mire jó ez? Mert porfogónak nem használnám, az tuti...
  • Komolytalan #9
    47" Overall Length with 28" Stainless Steel Blade
    Szóval rozsdamentes acél. Mondjuk nem túl valószínű, hogy ezt bárki dísztárgyon kívül másra használná, mert túl drága ahhoz, hogy kicsorbítsa.
  • cateran #8
    Csak tudnám minek kellettek azok a "komoly biztonsági intézkedések mellett"..mikor simán rendelek egyeta netről...
  • Jimmyke #7
    Nem a Media Marktban volt balhé az előző kiegnél? Remélem valami elvetemült elkezd tombolni a karddal :D Aki órákig kempel a bolt előtt, mindenre képes :)
  • Szefmester #6
    hehe.. beöltözök Arthasnak , és megcsináltatom ennek a kardnak a replikáját.. ha azzal sem nyernék tudti kezdődne a mészárlás.. XP

    mintha egyszer Charlie Chaplin indult volna egy Chaplin hasonmásversenyen ahol nem nyert..:D
  • cateran #5
    l2read "120 centiméteres rúnázott acélpengét"
  • Zocsi #4
    Viszont lelkeket lehet vele sebezni!