Ötvös Tibor

Nem lesz több világháborús Call of Duty

Miközben mindenki a Call of Duty: World at War megjelenését várja, addig a Treyarch már a jövőn töpreng. És jelen állás szerint nem lesz több világháborús Call of Duty.

Az Activision immáron hónapok óta azzal tömi a fejünket, hogy a Call of Duty franchise évente megjelenő részei mindig más korban játszódnak majd. Pontosabban fogalmazva a Treyarch felel a világháborús, míg az Infinity Ward a jelen és jövő időben játszódó részekért. Ma azonban Noah Heller kijelentette, hogy a Call of Duty: World at War az utolsó rész, melyben korábbi időkben harcolhatunk.



Ráadásul az is kiderült, hogy a mostani rész is csak azért készülhet el, mert a Treyarch a nagysikerű Call of Duty 4 megjelenésekor közel egy éve dolgozott az ötödik részen és a fejlesztők már nem látták értelmét a projekt törlésének. Szóval a világháborús FPS-fanoknak marad a Brothers in Arms és a Medal of Honor (bár utóbbi is legközelebb jelen időben játszódik).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sweech #17
    ez nem jó hír =(
  • Balumann #16
    Nekem mindegy milyen témában lesz, csak megmaradjon az ami eddig is megvolt, filmszerűség, akciódús, és visszaadja a háborús hangulatot. És végre kiadhatnák olyan multival, amiben kicsit a taktikusságra és csapatjátékra helyezik a hangsúlyt (kicsit lassabb menet, ugrás közbe és utána egy kicsit ne lehessen lőni, futás közbe ne lehessen így lőni, stb.), hogy megérje megvenni még ha már az ára lejjebb ment akkor is... Rangokat meg ki -.-'
  • PeterGee #15
    "tengelyhatalmakkal játszható FPS" A hangsúly az FPS-en van. A Panzer General pedig stratégia. Nagyon nem mid1, hogy FPS vagy RTS. Érzed a külömbséget?
  • tttttom #14
    Én már kurvára unom az olyan fpsket ami ww2-es.DE csak azért unom már, mert minidig azokkal a hülye szövetségesekkel lehet lenni és inkább jobban örülnék annak, ha lenne olyan is, hogy magyarokkal, németekkel vagy olaszokkal is lehetssen irtani a szövetségeseket...
  • Molnibalage #13
    A Panzer General I-ben csak német hadjáratok vannak...
  • Tinman #12
  • Talsoft #11
    A nyil nem lőfegyver? :-)
    Amúgy igazad van...
  • PeterGee #10
    Azért nem csinálnak tengelyhatalmakkal játszható FPS-t, mert ott amerika ellenség lenne és az nem lehet. Amerika csak a "jó" oldalon álhat.

    Pár éve volt egy gém(a címe nem jut eszembe), na ott pl. az arabok oldalán harcoltál és amcsikat kellett nyírni. Nem volt nagy gém, valami keleti országban csinálták, de akkora balhé lett belőle, hogy az mekkora amerika ellenes. Pedig ugyan az volt a lényeg, mint minden "amerika barát" FPS-ben. Lőj le mindenkit aki nem a te egyenruhádat hordja.
  • HöfEE #9
    Első világháborús FPS-t én is látnék de nehezen tudnám elképzelni mint játék, a hónapokig tartó állóháborút, lövészárokban és a senkiföldjén történő csatározásokat szerintem nehezen lehetne élvezhetően megvalósítani. Mindenesetre üde színfolt lenne 1 ilyen játék az biztos. Egyébként a 2.VH sem lejárt lemez, ilyenkor mindig újra előkerül az a téma amit én is felhozok most. Miért nem csinálnak egy olyan játékot ahol a tengelyhatalmak oldalán lehet harcolni? Szerintem bőven népszerű lenne az is. Nem kifogás ,hogy azért mert vesztes oldalon álltak a végén. Vietnami háborút is feldolgozták jónéhányszor mindig amcsi szemszögből pedig ott ők vesztettek.
  • xido #8
    mert igazán alig bírják elképzelni,hogy fps lőfegyver nélkül is mehet...pedig a Dark Messiah of might and magic-ben is már klassz volt a kardos nyilas fps:)