17
  • sweech
    #17
    ez nem jó hír =(
  • Balumann
    #16
    Nekem mindegy milyen témában lesz, csak megmaradjon az ami eddig is megvolt, filmszerűség, akciódús, és visszaadja a háborús hangulatot. És végre kiadhatnák olyan multival, amiben kicsit a taktikusságra és csapatjátékra helyezik a hangsúlyt (kicsit lassabb menet, ugrás közbe és utána egy kicsit ne lehessen lőni, futás közbe ne lehessen így lőni, stb.), hogy megérje megvenni még ha már az ára lejjebb ment akkor is... Rangokat meg ki -.-'
  • PeterGee
    #15
    "tengelyhatalmakkal játszható FPS" A hangsúly az FPS-en van. A Panzer General pedig stratégia. Nagyon nem mid1, hogy FPS vagy RTS. Érzed a külömbséget?
  • tttttom
    #14
    Én már kurvára unom az olyan fpsket ami ww2-es.DE csak azért unom már, mert minidig azokkal a hülye szövetségesekkel lehet lenni és inkább jobban örülnék annak, ha lenne olyan is, hogy magyarokkal, németekkel vagy olaszokkal is lehetssen irtani a szövetségeseket...
  • Molnibalage
    #13
    A Panzer General I-ben csak német hadjáratok vannak...
  • Tinman #12
  • Talsoft
    #11
    A nyil nem lőfegyver? :-)
    Amúgy igazad van...
  • PeterGee
    #10
    Azért nem csinálnak tengelyhatalmakkal játszható FPS-t, mert ott amerika ellenség lenne és az nem lehet. Amerika csak a "jó" oldalon álhat.

    Pár éve volt egy gém(a címe nem jut eszembe), na ott pl. az arabok oldalán harcoltál és amcsikat kellett nyírni. Nem volt nagy gém, valami keleti országban csinálták, de akkora balhé lett belőle, hogy az mekkora amerika ellenes. Pedig ugyan az volt a lényeg, mint minden "amerika barát" FPS-ben. Lőj le mindenkit aki nem a te egyenruhádat hordja.
  • HöfEE
    #9
    Első világháborús FPS-t én is látnék de nehezen tudnám elképzelni mint játék, a hónapokig tartó állóháborút, lövészárokban és a senkiföldjén történő csatározásokat szerintem nehezen lehetne élvezhetően megvalósítani. Mindenesetre üde színfolt lenne 1 ilyen játék az biztos. Egyébként a 2.VH sem lejárt lemez, ilyenkor mindig újra előkerül az a téma amit én is felhozok most. Miért nem csinálnak egy olyan játékot ahol a tengelyhatalmak oldalán lehet harcolni? Szerintem bőven népszerű lenne az is. Nem kifogás ,hogy azért mert vesztes oldalon álltak a végén. Vietnami háborút is feldolgozták jónéhányszor mindig amcsi szemszögből pedig ott ők vesztettek.
  • xido
    #8
    mert igazán alig bírják elképzelni,hogy fps lőfegyver nélkül is mehet...pedig a Dark Messiah of might and magic-ben is már klassz volt a kardos nyilas fps:)
  • Cat 02 #7
    Hát lesz valami hasonló, csak a Gyűrűk Ura világában.
  • Talsoft
    #6
    Pont erre gondoltam, miért ne lehetne FPS régebbi csatákból, lehet aztán ott kaszabolni... :-) Eddig a WW2 és a jövőben játszódó csaták voltak favorizálva, de mekkora szám lenne például Napóleon csatáit, a török, szaracén, keresztes háborúk vagy épp az indián harcokat témául venni. Jöhetnek akkor aztán a klánok...
  • xido
    #5
    Az a fura,hogy pl.I.világháborút olyan sűrűn még nem alkalmaztak fps-ben,talán egyet ha láttam eddig,pedig ott is voltak azért szép történések és hadszínterek,csak az főleg Európára koncentrált,lengyelek meg ilyenek...
  • Vardar
    #4
    Hm. Milyen menő lenne már török janicsárként FPS-ben harcolni:D
  • Tinman #3
    "mindenki"

    Magad nevében... baromira érdektelen, sokadik lövölde. A témaválasztás miatt, pedig esélytelen akkora siker, mint a 4. rész esetében.
  • Cat 02 #2
    Hát kár, bár az is igaz, hogy a CoD2 még mindig nagyon népszerű :P Sőt még CoD1-es szerverek is vannak.
  • Danecay
    #1
    Egy ideje nem igazán tudok elmenni a COD számozásán. Először úgy volt, hogy a World @t War, a soron következő 5. rész, majd jöttek olyan hírek, hogy mégsem, ez csak amolyan átmenet a 4. és az 5. rész között, aztán mégis csak 5. rész lett. Szóval nehéz az élet :) Egyébként, ha tényleg igaz a hír, részemről, kár, hogy így döntöttek. Attól még, hogy a COD 4 jól sült el, nem kellene az egész arculatnak hátat fordítani. Engem sajna a BATTLEFIEL 2142 és a ENEMY TERRITORY : QUAKE WARS típusú játékok annyira nem érdekelnek, hogy még le sem töltöm őket. Úgy érzem, hogy kicsit felbuzdult a COD4 sikerén a kiadó, de lehet, hogy lesz még ennek böjtje. Nem kell mindenféle képen II. VH-s játéknak lennie minden új játékuknak, volt sajnos a mellett még elég sok háború amit fel lehet dolgozni. Mondjuk, ha valami GHOST RECON szerű game-t hegesztenének, még azzal kibékülnék :)