Ötvös Tibor

Három részben jön a StarCraft 2

A BlizzConon folyamatosan jelentik be az egyre érdekesebb információkat. Először a Diablo III harmadik karaktere valamint az esetleges konzolos port kavart port, míg most a StarCraft nagyon is várt folytatása csapta ki a biztosítékot.

Rob Pardo bejelentette, hogy jelen állás szerint komoly döntéssel szembesültek, mely mindenképpen érzékenyen érinti a játékosokat. Mivel nem lennének készen a StarCraft 2 egyjátékos kampányával, így választaniuk kellett: vagy újra eltolják a megjelenést vagy pedig epizódos megoldással terjesztik a programot. A Blizzard végül utóbbi mellett döntött.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ez annyit jelent, hogy 2009-ben csak a Terrans: Wings of Liberty alcímű rész jelenik meg, melyben csak és kizárólag a Terranokat irányíthatjuk - egyszemélyes módban. Multiban ugyanis mindhárom faj választható lesz. A kampányok egyébként hosszú időre lekötik majd az egyszeri játékost, jelen állás szerint 30 feletti pálya vár ránk. Később a másik két faj is saját lemezt kap majd. A Zerg: Heart of the Swarm egy erősebb RPG-vonalat, míg a Protoss: Legacy of the Void diplomáciai részt is tartalmaz majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ps1ch0 #34
    Miert is lenne szar ha 3 darabban jon ki? Na es? Lesz egy kampany meg komplett multi. Jovore lesz megegy kampany meg kis + par uj egyseg terkepek meg ujabb kampany. Aztan majd kijon a 3. ott meg lesz megint mindenbol picit tobb. Na ez van es semmi bajoom nincs vele. Csak legyen mar kint tutira megveszem.
  • Komolytalan #33
    Nem tudom milyen összeomlásról beszélsz. Tegnap patch nap volt, 1.6G patch, gyakorlatilag a fél WotLK bekerült a játékba. Azt mindenki tudja, hogy server patch estékre nem kell raidet szervezni. Meg azt is hogy egész verziószámnyi patch után nem fog délután 2-kor elindulni egy szerver se, az este 6-7 reálisabb.
    Este 7 felé léptem be, 3 óra alatt volt 2x5 perc szerver restart (vacsora készítés, kaja), reggelre meg már semmi gondja se volt. Addonok fele kb már működött tegnap, másik felét meg ki kell kapcsolni, míg nem frissíti a WoWMatrix, aztán majd azok is jók lesznek. Ez egy abszolút sima patch volt, ahogy azt már BC során megszokhattuk.
  • cateran #32
    Kijött a wow kieg elötti uccsó patch..és a wow kártyavárként omlott össze..ennyit a jó minőségről
  • TommyGun #31
    szép helyesírás owned, sry siettem
  • TommyGun #30
    A különbség az hogy a Blizzard még így is brutál jó, sőt az egyik legjobb játékgyártó és amit kihoz azzal millióan játszanak még így is, míg egy HYPE-olt Stalker éveket csúszik és mikor kijön egy fostalicska az egész. Szóval én aszt mondom jöjjön, még így is jobb mint amit a játékgyártók 99/%a csinál...kivéve BioWare :P
  • cateran #29
    A mobilomon van 1 minigolf játék 99 pályával...
    Éppenséggel ha megvan a történet,a pályákat már nem ördöngösség megcsinálni..és hát az egységek adottak,a képességeik adottak (végtére is multiban mehet a móka..)
    Szóval meg ne magyarázd,hogy ezt csakis értünk a teszik,hogy nekünk jó legyen,mert behalok..:D
    Csak azt várom,mikor jelentik be,hogy mondjuk a D3-ban csak 1 kezdő karakter lesz,a többit meg kell venni külön,,vagy mondjuk ha esik 1 tárgy,csak akkor veheted fel,ha fizetsz érte....vagy vmi ilyesmit:D
  • Komolytalan #28
    Most ne kezdjük méregetni, mert akkor az is bejön, hogy mekkora a pálya. A blizz _simán_ megengedhetné magának, hogy kész játékokat adjon ki. Eddig meg tudta engedni, most hogy felveti a pénz, méginkább megengedhetné. Ez nagyon EA-s hozzáállás, és EA termékeket egy ideje már nem veszek.
  • narumon #27
    Nekem speciel a kedvencem a SC, és a hirben szó sincs pályákról. Részenként 30 single player pályáról beszélnek, ami ha jól emlékszem (mennyi is volt a simában?) nem sokkal kevesebb mint az eredeti összesen.
  • cateran #26
    21k 1 játékért, amit fullra csak nagyon lassan tudsz végigjátszani singleben...nem vagyok sóher,de ez qrva sok igy...
    Ha ez lenne a SC1 és csak 1 fajjal lenne,senki sem fanyalogna nagyon..De ez a 2. rész,az 1. folytatása és olyan mondvacsinált ürüggyel akarnak pénzt lehúzni az emberektől, hogy nem tudom sirjak vagy nevessek..(az oviban különb süket dumákat toltunk..)
    Nem kell, hogy kint legyen és szidjuk..ez a bejelentés elég ahhoz,hogy kivánjam nekik az alábbit: dugjátok fel magatoknak....
    Kiváncsi lennék, hogy görbülne a szád,ha a kedvenc játékodat pályánként kellett volna/kellene megvenned?
  • narumon #25
    Szerintem amig semmi nincs kint addig nem érdemes szidni a blizzardot. Egyrészt nem tudjuk a termék árát. (ki mondta, hogy teljes áron kell majd megvenni a darabjait?) Ez azt is jelentheti hogy mondjuk darabját megkapod 7e forintért, és akkor szerintem az egy korrekt ár lesz (persze lehet mondani hogy 1db csak 14e lenne....). Azt se felejtsük el, hogy ne darabra mérjünk már játékokat. Ha eleve úgy lett volna 1 játék hogy csak 1 fajjal játszható akkor most senki nem fanyalogva. Inkább legyen egy játékban 1 faj játszható de az legyen pöpec. Attól nem fog többet érni egy játékprogram hogy 48 faj is játszható benne.

    RTS fejlődéshez meg annyit, hogy még mindig a SC1 az egyik legjobb (ha nem a legjobb) ezen a téren, a többi cég "fejlődését" én sokszor csak casualos butításnak éreztem. Legutóbbi C&C egy viccz volt pl. Gyorsanvégigrohanós hogy meglegyen és nem megvevős. Azért én még bízom a Blizzardban. Majd ha kezemben lesz a végtermék és tényleg szar, akkor majd kiaakadok. Addig meg félrerakom a megjelenésre a pénzt.