34
  • Ps1ch0
    #34
    Miert is lenne szar ha 3 darabban jon ki? Na es? Lesz egy kampany meg komplett multi. Jovore lesz megegy kampany meg kis + par uj egyseg terkepek meg ujabb kampany. Aztan majd kijon a 3. ott meg lesz megint mindenbol picit tobb. Na ez van es semmi bajoom nincs vele. Csak legyen mar kint tutira megveszem.
  • Komolytalan
    #33
    Nem tudom milyen összeomlásról beszélsz. Tegnap patch nap volt, 1.6G patch, gyakorlatilag a fél WotLK bekerült a játékba. Azt mindenki tudja, hogy server patch estékre nem kell raidet szervezni. Meg azt is hogy egész verziószámnyi patch után nem fog délután 2-kor elindulni egy szerver se, az este 6-7 reálisabb.
    Este 7 felé léptem be, 3 óra alatt volt 2x5 perc szerver restart (vacsora készítés, kaja), reggelre meg már semmi gondja se volt. Addonok fele kb már működött tegnap, másik felét meg ki kell kapcsolni, míg nem frissíti a WoWMatrix, aztán majd azok is jók lesznek. Ez egy abszolút sima patch volt, ahogy azt már BC során megszokhattuk.
  • cateran
    #32
    Kijött a wow kieg elötti uccsó patch..és a wow kártyavárként omlott össze..ennyit a jó minőségről
  • TommyGun
    #31
    szép helyesírás owned, sry siettem
  • TommyGun
    #30
    A különbség az hogy a Blizzard még így is brutál jó, sőt az egyik legjobb játékgyártó és amit kihoz azzal millióan játszanak még így is, míg egy HYPE-olt Stalker éveket csúszik és mikor kijön egy fostalicska az egész. Szóval én aszt mondom jöjjön, még így is jobb mint amit a játékgyártók 99/%a csinál...kivéve BioWare :P
  • cateran
    #29
    A mobilomon van 1 minigolf játék 99 pályával...
    Éppenséggel ha megvan a történet,a pályákat már nem ördöngösség megcsinálni..és hát az egységek adottak,a képességeik adottak (végtére is multiban mehet a móka..)
    Szóval meg ne magyarázd,hogy ezt csakis értünk a teszik,hogy nekünk jó legyen,mert behalok..:D
    Csak azt várom,mikor jelentik be,hogy mondjuk a D3-ban csak 1 kezdő karakter lesz,a többit meg kell venni külön,,vagy mondjuk ha esik 1 tárgy,csak akkor veheted fel,ha fizetsz érte....vagy vmi ilyesmit:D
  • Komolytalan
    #28
    Most ne kezdjük méregetni, mert akkor az is bejön, hogy mekkora a pálya. A blizz _simán_ megengedhetné magának, hogy kész játékokat adjon ki. Eddig meg tudta engedni, most hogy felveti a pénz, méginkább megengedhetné. Ez nagyon EA-s hozzáállás, és EA termékeket egy ideje már nem veszek.
  • narumon
    #27
    Nekem speciel a kedvencem a SC, és a hirben szó sincs pályákról. Részenként 30 single player pályáról beszélnek, ami ha jól emlékszem (mennyi is volt a simában?) nem sokkal kevesebb mint az eredeti összesen.
  • cateran
    #26
    21k 1 játékért, amit fullra csak nagyon lassan tudsz végigjátszani singleben...nem vagyok sóher,de ez qrva sok igy...
    Ha ez lenne a SC1 és csak 1 fajjal lenne,senki sem fanyalogna nagyon..De ez a 2. rész,az 1. folytatása és olyan mondvacsinált ürüggyel akarnak pénzt lehúzni az emberektől, hogy nem tudom sirjak vagy nevessek..(az oviban különb süket dumákat toltunk..)
    Nem kell, hogy kint legyen és szidjuk..ez a bejelentés elég ahhoz,hogy kivánjam nekik az alábbit: dugjátok fel magatoknak....
    Kiváncsi lennék, hogy görbülne a szád,ha a kedvenc játékodat pályánként kellett volna/kellene megvenned?
  • narumon
    #25
    Szerintem amig semmi nincs kint addig nem érdemes szidni a blizzardot. Egyrészt nem tudjuk a termék árát. (ki mondta, hogy teljes áron kell majd megvenni a darabjait?) Ez azt is jelentheti hogy mondjuk darabját megkapod 7e forintért, és akkor szerintem az egy korrekt ár lesz (persze lehet mondani hogy 1db csak 14e lenne....). Azt se felejtsük el, hogy ne darabra mérjünk már játékokat. Ha eleve úgy lett volna 1 játék hogy csak 1 fajjal játszható akkor most senki nem fanyalogva. Inkább legyen egy játékban 1 faj játszható de az legyen pöpec. Attól nem fog többet érni egy játékprogram hogy 48 faj is játszható benne.

    RTS fejlődéshez meg annyit, hogy még mindig a SC1 az egyik legjobb (ha nem a legjobb) ezen a téren, a többi cég "fejlődését" én sokszor csak casualos butításnak éreztem. Legutóbbi C&C egy viccz volt pl. Gyorsanvégigrohanós hogy meglegyen és nem megvevős. Azért én még bízom a Blizzardban. Majd ha kezemben lesz a végtermék és tényleg szar, akkor majd kiaakadok. Addig meg félrerakom a megjelenésre a pénzt.
  • Rexhawk
    #24
    hát igen meglátszik hogy nincsennek a blizzardban az alapítok (szóval ezért léptek ki?) :)
    pár év mulva el is tünhet a blizzard, ha így folytatja
  • GG
    #23
    Szerintem ez kurvára megbukik már mint az ötlet (WAREZ)
  • GG
    #22
    Az én verzió a következő: $$$$$$$ nekünk minél többet (persze blizzardnak)
    Az a vicc, hogy már művészetre emelik ezek a cégek a porhintést csak szerencse vannak olyan arcok akik szemüvegben járnak :P
  • Komolytalan
    #21
    Ez azt jelenti, hogy ha a 3 oldal single módját, és a multi módot is 1-1 egységnek vesszük, akkor egy 50%-os játékért kérik el egy teljes játék árát, majd utána 2x25%-ért megintcsak elkérik 1-1 kiegészítő árát. 3x fizetsz azért, amiért 1x kellene. Plusz azt is jelenti, hogy egy játékot kiadnak mondjuk 2 évvel a befejezés előtt teljes áron, majd a 2 év során jövő content-patchekért (mert a 2 kieg nem más, benne kellett volna lennie az alapjátékban) kifizeted a játék árát még 2x.
    Nem kell a szerecsenmosdatás. A Bliz játékkiadási filozófiája jó volt, ezért ért el olyan magasra, ahová elért. Ez a mostani változás azonban egyszerűen botrány. 100%-ban megérdemlik, hogy senki ne vegye meg az SC2-őt, hanem töltse le, és játszon törttel. Én is ezt fogom tenni. Aztán ha kész lesz a 3 rész, és 1 rész áráért lehet majd kapni, akkor vegye meg szépen mindenki (2-3 év múlva).
    Nem a szaros 10-20eFt miatt, mert lehet hogy 1 rész is megérne annyit, de ezt a filozófiát nagyon gyorsan el kell felejtenie a Blizznek, hogy félkész terméket fizettessen ki, majd még 2x. Ha hagyjuk hogy az SC2 így is sikeres legyen, akkor ebből rendszert fog csinálni. Ha meg az orrára koppintunk - ugye az eladásszám elég egyértelmű mutató - akkor talán észhez tér.
  • Wittgen
    #20
    Hja, kérem. Én is csak akkor szerzem be, mikor mind a 3 részlet egyben megkapható lesz. Addig nem érdekel.
    Mindig is szerettem végigvinni a single kampányokat, mielőtt bármiféle multiba belekezdek.
  • Hoz_Hun
    #19
    Ez a hír akkor nekem azt mondja, hogy a határidő kitolódott a 3 részlet kiadására. Majd egybe megveszem mind a hármat.
    Mocskos szemétség ez az Episodolás, amit a HL2-nél is művelnek egy vicc. Csak nem tudok rajta röhögni.
  • Hoz_Hun
    #18
    Taníts benünket Mester!! Minket parasztokat nehogy baromságokat beszéljünk. RTS tudásunk messze elmarad a tied mögöt (bármekkora is legyen az)!!!
  • cateran
    #17
    Hát nem kispajtás,ez nem azt jelenti, hogy előre lesz 2 kieg...hanem hogy 3 darabban jön ki a single mode (gy.k. SC1 és a kieg..alapjátékban ott volt a teljes single mode ÉS a BW-ben a folytatás...már ha csak a nagy kieget számolom:))
    Tudod nem csak multiból áll a világ,az SC1-nek odabaszos sztorija volt ám singleben...
    Komolytalan:...igazad lehet,de sajna a végeredményen nem változtat:(
  • fawcet
    #16
    Jöjjön ki csak nekem már a multija is elég lenne.
  • xizor
    #15
    Ez az egész annyit jelent, hogy előre fix lesz két kiegészítő.Az elsőben is lesz már multi, és ne beszéljetek baromságot a gameplay szétbarmolásáról meg RTS fejlődésről amikor egyáltalán nem értetek hozzá ( főleg az RTS e-sportinghoz )
  • Komolytalan
    #14
    Ha reálisan nézed nem a WoW óta kurvult el a Blizz, hanem amióta megvette az Activisiont. Elvileg ők vették meg, de kb az lett az eredménye, hogy az Activision "játékgyártó" filozófiájával megmérgezték a Blizzt, ami eddig még "játékfejlesztő" volt. Most már k.rva fontos lett minden határidő, lásd WoTLK, SC2. Egyik sincs kész, mégis kiadják, mert a határidő szent (lett), a tartalom fele meg majd jön kiegben/content patchben, egyszer csak.
  • cateran
    #13
    Hehe a wow óta nem kicsit kurvult el a blizz....remélem csak megisszák a levét a nagy pénzhajhászásnak...ez a bejelentés a lehúzás tipikus példája...:(
  • KarmaXXL
    #12
    Jah. Tényleg nézze meg, tanulságos, hogy lehet szétbarmolni egy nagyon jó RTS játékot.
  • Loverman
    #11
    nézz meg egy gameplay videót és rájössz hogy ostobaságot beszélsz. meg a starcraft2.com-ot is ajánlom.
  • xAlterego
    #10
    Szerintem az arra való hogy a hype után elkerülhetetlen csalódást tompítsa.
    Majd kijön az első harmad, és akármilyen hibája lesz, rá lehet fogni hogy "hát mert még ez csak egy része, ezt majd kijavítják...

    A Spore-nál volt hasonló, hogy bármilyen kritikát mondsz a játékra, a rajongók zsigerből rávágják hogy "ezmajdkileszjavítvaazelsőkiegészítőben"
  • torcipepe
    #9
    na és akkor most mindhárom részben benne lesz a motor és az egész multi rész, vagy csak az elsőben és a másik kettőt meg telerakják újabb multi pályákkal??
    egyik esetben akkor egyiken sem lesz valami sok multi pálya. másik esetben meg az első részt meg kell venni, hogy a másik kettő is játszható legyen. egyik sem valami jó.
    én is a csúsztatás mellett vagyok, egy - másfél év alatt már a játékosok többségének is lesz olyan gépe, ami szükséges a játékhoz.
  • JTBM
    #8
    Szerintem nagy csalódás lesz. Nem változtattak semmit az eredetin, pedig mára sokat fejlődtek az RTS-ek.

    A csúsztatott megjelenés szerintem egyáltalán nem probléma, legalább lesz RTS a következő 2 évben is, valamint lesz lehetőség javítgatni a hibákat.
  • KoS
    #7
    Kapjak be. Igy mar nem is erdekel. Pedig ez az egyik jatek, amiert penzt is kiadtam volna. Inkabb csusztassak el honapokkal minthogy igy szopatjak a jatekosokat.
  • M0RN1NGST4R
    #6
    nem kicsit lehúzásszagú... De szerintem sokkal nagyobb tragédia, hogy megint a rajongóikkal szúrnak ki, mert mióta bejelentették, mindenki messiásként várja a megjelenést, ami tulajdonképpen jelen állás szerint több év is lehet. Miért nem küldetéslemezt csinálnak, hozzá? miért kell még az ő munkatempójuk miatt éveket várni az utolsó epizódra? Mintha azt is mondták volna, hogy túl sok újjítás nem lesz benne, mert az egyensúlyt nem akarják megbontani.
  • Narxis
    #5
    Az EA is még mindig sóher skót. :D
  • Szefmester
    #4
    röhej.. az EA lett a jófiú, a blizz meg a sóher skót..
  • Loverman
    #3
    *sírsírsír* ...
  • Hober Mallow
    #2
    Ez télleg hülyeség.....eléggé nem megy nekik a fejlesztés.Először a wowhoz dobálnak ki ilyen hulladék kiegeket.Aztán ezt sem fejezik be időre....
  • Seth
    #1
    Ez a legnagyobb bullshit amit ebben az évben hallottam. Ha én mondjuk protossal akarok játszani singlibe,akkor még várnom kell a megjelenéshez képest min. 2 évet, ismerve a Blizzard "sebességét"? Röhej, ja nem, pénzlehúzás. Adják ki 1/2-1 év késéssel,de legyen meg az egész.