Ötvös Tibor

Duke Nukem 4ever képek

Az X360 tulajok bizonyára meglepetten hördültek fel, mikor a Live-rendszerben megjelent Duke Nukem 3D letöltésével rögtön két új képhez is jutottak, melyek a már legendásan régóta készülő Duke Nukem 4ever című FPS-ből származnak.

1997. április 28. Tudja még valaki, hogy mit jelöl ez a dátum? Elárulom: a 3D Realms a Duke Nukem 3D kirobbanó sikerének hatására ezen a jeles napon jelentette be a következő FPS-üket, melyben ismét a herceg a főszereplő. Igen, több mint 10 éve. Akkor még Quake 2 motorral készült, majd áttértek a hármasra és az UT Enginere.

Klikk ide! Klikk ide!

Állítólag a sok éves készülődés idén végre meghozza a gyümölcsét, hiszen nemrégiben egy szerencsés végre mozgásban is láthatta a játékot. A héten pedig újabb képek kerültek ki a Duke Nukem 4everből, méghozzá a Microsoft Live-rendszerén a klasszikus 3D-hez csapva. A két új kép alapján jogosan merül fel a kérdés, hogy a fejlesztők nem váltottak-e újfent grafikus motort? Mert ha igen, akkor a pletykaszinten jelen lévő idei megjelenés újabb éveket csúszhat és akkor valóban kiérdemli az örökké címet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KennyGTP #17
    A legjobb Duke Nukem rész ezt!!!!!
  • KasztnerTokman #16
    Ez a grafika szar, egy esély van hogy a feelinget eltalálják.
  • Atomreaktor #15
    teljesen nem, csak keresni a régi önmagunkat:)))
  • Daffit #14
    Azért én várnék pár hmmm, hetet? vagy hónapot?, hogy bejelentsék ezek a képek nem igaziak és még nincs kész a DN4ever. Majd akkor elhiszem, ha már játszottam vele min. egy órát, de lehet, hogy még akkor is kételkedni fogok.
  • Zocsi #13
    Kicsit attól tartok, hogy area 51 feelingje lesz... Az pl. pörgött szerintem bár nem volt nagy szám a játék, mert csak gyakni kellett benne, vérgagyi sztori mellett... De kb. annak volt ilyen jellegű a grafikája.
  • Tinman #12
    What r u w8ing 4? Christmas?
  • kukacS3K #11
    képekből ítélve annyira nem nagy szám a grafika persze attól még lehet jó a játék
  • Molnibalage #10
    Az én gépemen már csak egy játék van, de azzal sem játszok nagyon inkább fejlesztem.
  • DarkEvilPiccolo #9
    Szerintem nyugodtan mondhatom, hogy én már kiöregedtem a játékokból. 2002 volt az az év amikor még mindenféle szir-sz*r játék érdekelt és meg is szereztem őket, viszont azóta csak egy-két cím van ami érdekel, és a DN4Ever egy ilyen cím. :P Azóta meg csak klasszikusokkal játszom, ha játszom. De teljesen kiöregedni nem lehet szerintem. :P
  • Molnibalage #8
    Nem feltétlenül..