Duke Nukem 4ever képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://avp2010.b13.hu/
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DBZ is My Favourite
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A
Duke says: I am Legend.... <#taps>#taps><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#gun>#gun><#nezze>#nezze>
Egyébként a cikkben írják, hogy valaki végre mozgásban is látta. Õõõ. Már kismilliószor lehetett mozgásban látni (youtube), csak más-más motorral 😊
Sajnos már én is félek tõle, hogy nem fog nagyot durranni, sajnos a szereplõ karakterét leszámítva nagy varázsa már nem biztos hogy lesz. Annó a DN 1-el kezdtem (Apogee, jee 😊 ), ezt is meg fogom venni, ha egyáltalán még élek akkor 😊
Félek, hogy a játéklegenda címet nem ez fogja birtokolni, bár ettõl függetlenül várom, mert nagyon szerettem a DN 3D-t, és bizos vagyok benne, hogy az igazi Duke-os feelinget hozni fogja <#wink>#wink>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Windows 7