Ötvös Tibor

Limitált WoW: Wrath of the Lich King kiadvány

Egy, a neten felbukkant fizetett hírdetés szerint végre hivatalos megjelenési dátumot kapott a World of WarCraft: Wrath of the Lich King.

A reklám szerint november 13-án kaphatjuk kezünkbe az újabb kiegészítőt. Emellett kiderült az is, hogy a WoW: Wrath of the Lich King Collector's Edition milyen a rajongók számára talán aranyat is érő extrákat tartalmaz majd. Elsőnek kapunk egy megszokott "Így készült..." DVD-t, melyen interjúk mellett a játék készítési fázisaiba is betekinthetést nyerhetünk.



Lesz benne még egy 21 zeneszámot tartalmazó CD, két csomag World of WarCraft kártya valamint egy egéralátét, melyen Northend látható. A legnagyobb "dobás" azonban a közel 210 oldalas kézikönyvecske lehet, melyben eddig soha nem látott képek vannak, valamint egy a játékban is látható állat, Frosty is a miénk lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Komolytalan #18
    Minden Gizike nevű nő monnyon le, mivel hasonlít a neve a gőzekére. Sőt, ezentúl a bilit sem szabad kivinni, kizárólag kiinni. Nevetséges vagy.
  • Tower Guard #17
    Na azért lehetne kitalálni új értelmes címet is, nem pedig koppintást.
    Battle for Middle Earth 2 : Rise of the Witch King
    World of Warcraft : Wrath of the Lich King
    Mellesleg a borítón a kékszemű fószer is kicsit átalakított karakter(Witch King), de végülis mind1...
  • Komolytalan #16
    1. online játékoknál automatikus a mentés. Logout, és ott folytatod ahol abbahagytad. Escort/timed quest? Nagy ügy, újrakezded, max 10 percet "újrajátszol". Mondjuk a questek kb 5%-a ilyen. Raid? Normális guildben van tartalék, ha nem rendszeres hogy abba kell hagynod, akkor nem lesz belőle gond. Ha meg igen, akkor ne járj raidelni...

    2. Online játékoknak is van végük, csak nem 1, hanem 1001. WoWban is kb ennyi célt tűzhetsz ki magad elé, csak rajtad áll, hogy melyik végét szeretnéd elérni a játéknak. Kinek egy maci mount, kinek egy Hand of Adal, kinek egy 2200-as aréna rating.

    3. A 0-hoz képest minden drága. 2 évente jön ki egy 10-15eFt-s kiegészítő (alapjáték is kb ennyi volt), havi kb 3000-3500 Ft. Ez havi szinten olyan 4500Ft, vagyis ha PCs/konzolos játékot akarnál venni, akkor 2-4 havonta vehetnél egyet. Ez ugye kb semmi egy rendszeres játékosnak.
    A 170 eredeti játékod csak 10eFt-vel számolva 1.7MFt. De persze nem kell számolgatni, "Ne hagyjuk magunkat megzavarni a tények által, elvtársak!"

    4. Amikor offline játékokkal játszottam velem is előfordult ilyen, kb a játékidőm 5-10 százalékát tette ki a régi játékok előkaparása. Mivel ha 2 évnél régebbi játék, akkor már 5 perc után agyrohamot kaptam a béna irányítás, grafika, stb miatt. Újakat meg nem nagyon szedtem elő, mikor már 1x befejeztem.

    5. WoWban az értékesebb cuccok nem tradelhetőek. Egyébként arról nincs kimutatás, hogy hány offline játékos ment le péntek este dizsibe (WoW raid helyett), és ölte meg a társait bedrogozva a tuning suzukival/bömössel/ladával, mert ugye csapatni kell fél éves jogsival, ha már a farok kicsi.

    6. Ajánlom figyelmedbe, hogy L1-60 rész XP igény le lett csökkentve a BC megjelenézével plusz bejött egy új küldiző terület, most az L60-70 rész XP igénye lesz csökkentve. Még ez előtt L1-70 valami 28 óra a rekord, szóval azért annyira nem vészes. Ha meg az, akkor lehet venni powerlevelinget.

    Szerintem szánalmas az, amikor valaki a partvonalról beleugat olyasmibe, amit nem is ismer. Mintha csak a kocsmában ordítoznál a Sport1 előtt a válogatott meccset nézve, hogy mekkora szar már a magyar edző, csapat, mindenki, de bezzeg ha te volnál ott. Te nyomorék, a sörhasadtól le se tudnál hajolni a labdához. Ez persze nem neked szólt, hanem annak aki a kocsmában, a sport1 előtt ordítozik. De te meg olyan vagy. Szóval akár magadra is veheted.
    Ok, nem tetszik a WoW - ne játsz vele. Szerintem senkitől se hallottad még, hogy gyere, mert ha nem veszel WoW-ot, és játszol vale meg fogsz halni. Ezzel szemben te állandóan minden egyes WoW-val kapcsolatos témába betolod a pofádat, és szórod az alaptalan mocskot, hogy a végén mindig megszégyenülhess a tények által. Ennek mi értelme van? Vagy aberrált gondolkozásban ne keressek logikát?
  • cateran #15
    ui. Nem vagyok kocka..hebe-hoba (heti 1-2 alkalommal) lezuzunk ide-oda guilddel,ZA,Kara,esetleg SSC,MAG,Gruul 1 masik guilddel,mert nem vagyunk annyian egyszerre online,hogy egyedul 25 fos raidre jarjunk,ugyanis van RL mindenkinek:D
    Maceras lenne leszervezni:P
  • cateran #14
    "3. Kbszott drága a WoW. Lehet itt elosztogatni, hogy mennyibe kerül 1 napra, attól még nem változtat a tényen, hogy egy komoly PC árát elvered a kiegekre meg a havidíjra 1.5 év alatt."

    Nem,ez csak onigazolas..a wow hobbi,es minden hobbi penzbe kerul (a modellezes is sok idot emeszt,kurva draga is lehet,megse okoskodik senki,hogy huuu, de draga es mennyi idot felemeszt..)
    Ha rendszeres szinhazbajaro valaki,akkor is sirankozol neki,hogy huu wazze,2-3 oras eloadasra megy,az milyen sok,lehetne csak 20 perces is..?
    Nem kotelezo raidekre jarni (az olyan guild ahol igen, az hc guild..de nem csak hc guildek vannak:) ha viszont akarsz jarni,az bizony bizonyos kototsegekkel jar..moziba se ulhetsz be csak 20 percre azzal az elvarassal,hogy az egesz filmet latni fogod...ha viszont csak 20 percre ulsz be,akkor ne sirj, hogy de draga volt es nem lattad az egesz filmet..)
    Az offline jatekoknak sincs feltetlenul veguk,lasd expansionok,moddok,stb.
    Freeze account es nem kell fizetned a havidijat,csak amikor ujra aktivalod...(bar igaz,hogy amit kifizettel,azt nem adjak vissza:D)
    A guildedben ha szolsz,hogy nem leszel x ideig,tudomasul veszik!
    Lassan fejlodj? Szarra gyorsitottak a fejlodest....
    Jo lenne ha nem ugatnal bele,mert lathatoan halvany fingod nincs az egeszrol,csak pampogsz bele a vakvilagba:P
    Az, hogy szanalmas haveri korod van,meg nem a mi sarunk,bocs...
  • Tinman #13
    1. Az offline játékok bármikor kimenthetők! Nincs az, hogy raid közepén, kiutál a fél világ mert el kell menned xy okból. Lehet itt okoskodni, hogy fél max 1 órás közös questek vannak, a tény meg az, hogy van amikor a 4-5 óra sem ritka!

    2. Az offline játékoknak van végük! Nem csak arról szól, hogy 2 év múlva talán félisten leszek a WoW geekek között.

    3. Kbszott drága a WoW. Lehet itt elosztogatni, hogy mennyibe kerül 1 napra, attól még nem változtat a tényen, hogy egy komoly PC árát elvered a kiegekre meg a havidíjra 1.5 év alatt.

    4. Megtehetem, hogy az xy offline játékhoz hetekig hozzá sem nyúlok és majd ha kedvem szottyan folytatom.
    Igen a WoW-ban is megteheted, DE:
    a, Ha nem játszol 3 hétig, azt is fizeted, ha havidíjat előtte leperkáltad.
    b, Ha nem mész a klánodhoz amikor hívnak vagy jó ideig, akkor úgy könyvelnek el, hogy nem lehet rád számítani és amikor lesz időd, akkor sem visznek, ergo a játékélmény rovására megy.

    5. OFFLINE játék kapcsán még senkit nem vertek agyon egy virtuális kardért.

    6. Mocskos és undorító addikt üzlet az egész, direkt olyan küldetésekkel, hogy lassan fejlődj, ergo minél több időt szarj el erre...
    Ráadásul a kezdetektől fogva tele van a WoW valódi pénzhajhász férgekkel. Gondolom nem kell neked arról mesélni, hogy a tömegével spammelik tele a chateket azzal, hogy valódi pénzért játékbeli pénzt kapsz vagy kimaxolt karakter.

    SZ.Á.N.A.L.M.A.S.

    Ja még annyit, hogy közel 170 eredeti játékom van és a munkám miatt évek óta heti 6-7 órát játszok MAXIMUM! Tehát sok minden vagyok csak játékfüggő nem. Nem leszek rosszul, ha nem játszhatok a Spore-vel... most is itthon vagyok, fent van a Spore és mégsem játszom vele, mert most nincs kedvem.

    Amikor MMO-ztam akkor bezzeg minden szabad percben menni kellett online, mert a haverok folyamatosan akartak valamit.
    MMO= VR drog
  • mousee #12
    Utánanéztem ennek a runes of magic-nek... egész szimpatikus, már regisztráltam is... most imádkozok egy beta kulcsért... de legrosszabb esetben is nemsokára nyílt béta... királyság :)
  • Komolytalan #11
    Aztán az a life a GTA, NFS, Quake, vagy CS aktuális része? Netán a Spore?
    Vicces hogy idejön az űberokos megmondóember, aki mikor kijön a várva várt játék 3 napig begyógyul a monitorba, míg végig nem játssza. Utána meg begyógyul a másik játék miatt a monitorba, pfff...
  • tntmax #10
    Tinman olyan izé vagy. 22k-t persze hogy megér, de még 40k-ért is ajándék lenne. Alig várom hogy a paplovag bábumat tovább fejleszthessem 80. szintre és heroikus történelmi csatákat vívjak a gonosszal. Ezek felbecsülhetetlen dolgok. Tudod nekem majd lesz mit mesélni az unokáimnak, hogy a nagyapa mekkora szájberhős volt!
    Te csak mondogasd mindenkinek hogy ezt a menő "Get a life"-ot remélem ettől felsőbbrendűnek érzed magad, és akkor neked is jó lesz, mégha nem is annyira jó mint nekünk WOWOSOKNAK, akik már szintet léptek eggyel feljebb!


    :)
  • Tinman #9
    22000 Ft-ot még a bolondnak is megér... hát még egy WoW-osnak. Get a life.