Ötvös Tibor

Sikeres GTA-év

Megtörtént. A Grand Theft Auto negyedik része augusztus közepén érte el a bűvös 10 milliós eladott példányszámot.

A Take-Two örül, hiszen ők is tudják, hogy ez a szám hamarosan tovább nő. Novemberben érkezik ugyanis a GTA IV első DLC-je, mely sajnos elsőre csak X360 tulajok számára válik elérhetővé. A kiszivárgott hírek szerint a kiegészítő újabb 10 órás játékidőt kínál és egy új szereplővel kalandozhatunk - állítólag ismét San Andreasban.



Ezek természetesen csak pletykák, a valódi válaszokat novemberben kapjuk meg. A japán játékosok saját verziót kapnak, ezt legkésőbb októberig ki is szállítják a polcokra. És maximum egy éven belül érkezik a PC-s verzió is, mely újabb milliókat hoz a kiadó konyhájára.

És ha már itt tartunk, érdemes megemlíteni, hogy a Take-Two következő üzleti évében (vagyis 2009. október 31-ig bezárólag) olyan játékokat dob a piacra, mint a Bioshock 2, a Borderlands és a Mafia II.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #36
    "És maximum egy éven belül érkezik a PC-s verzió is" Na elmennek a büdös picsába, hova húzzák évekig, SZÁNALOM...
  • schrank #35
    meg se fogja közelíteni a konzolos eladásokat és az gyenge kifogás hogy azé tőccsük le mer a nintendóra egy évve előbb gyütt kifele
  • Balumann #34
  • schrank #33
    konzolra ... de pc-re ??? ébreggyé fel csipkejózsika
  • Balumann #32
    Lehet. De aki eddigieket nem vette meg, és most megvette volna a multi miatt, nagyrészt nem fogja.
  • NEOreg3 #31
    csakhogy nem lesz belőle demo
  • ldavid #30
    ugyan már.. aki az eddigieket megvette multi nélkül, az most is megfogja (drágább nem lesz a multi miatt)
    ha multizni akar de nem tud, utána néz a neten - ha nem akar, játszik szingliben
  • Major #29
    Azért nem kell letöltened, hogy leteszteld. Ez már régen ki van találva, úgy hivják hogy demo.
  • Hoz_Hun #28
    Egyetértek. Nekem is bejön a japán izlésvilág. Valóban, nagyon sok kedves animéjük van, de itt nyugaton mindenki csak a brutálra kiváncsi. Bár tény hogy az erőszak ábrázolásához nem mennek a szomszédba és a bosszúállás náluk alap.
    Ami nagyon tetszik az az, hogy a gyilok elött nincs monologizálás. Ha ki akarnak nyírni valakit kinyirják nem pofáznak előtte hosszú perceket, hogy most ezt miért is. Ez mindig idegesített az amcsi produkciókban.
  • Balumann #27
    Hát ingyenesnek ingyenes. Én főleg privátba szeretek játszani ismerőseimmel, haverokkal, ezért én nagyon hiányolom a LAN-t (live-es játékoknál nem nagyon fordul elő, és x360-on nincs system link).
    A korábbi live-es játékoknál más hibák is voltak (kifagyás 1 perc után, mentési probléma, stb.), bár gondolom ezeket már kijavították.
    De a legnagyobb baj, hogy Mo-ról elvileg nem elérhető a live, amit ugye ki lehet játszani amcsi cím regisztrálásával, de sokan nem tudnak róla, csak aki forumozik. (megpróbál regelni és kiírja, hogy a szolgáltatás nem elérhető a területéről).

    Én sokkal jobban szeretem a normális szerver keresős játékokat, amiben LAN lehetőség is van.