Ötvös Tibor

Mozgásban a Mafia: Definitive Edition

Bepillantást kaptunk a Mafia: Definitive Edition játékmenetébe.

Szeptember 25-én jelenik meg a Mafia: Definitive Edition, mely reményeink szerint jobban sikerül, mint a másik két rész új kiadása. Mindezt alá is támasztja a ma megjelent trailer, melyben végre a játékmenetbe is bepillantást nyerhetünk. Ráadásul nem is kevés ideig, a negyed órás videó nagy részében akciót láthatunk.

Lost Heaven két gengszter család uralma alatt áll. A Salieri és Morello család egymással rivalizál és eme háborúba csöppen bele a valódi harcokból visszatérő Thomas Angelo. Hősünk taxisofőrként keresi a betevőt, ám végül belekeveredik a harcba és elindul a ranglétrán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zsombor99 #4
  Megerősítették, hogy ez a "friss" videó a játék pár hónappal ezelőtti állípotát tükrözi! Úgyhogy ennél csak jobb lehet majd...

  ↓ Összehasonlítás képpen az első kép a játékból, míg a második az előzetesből származik. ↓


  Forrás: mafiascene.com
 • Zsombor99 #3
  És aki az új sokkal élethűbb környezet (város) miatt venné, mivel az eredeti verziót sokat játszotta? Mert ha nem lesz túl drága, akkor én biztosan ilyen lennék! Az eredeti 2002-es verziót rogyásig játszottam (leginkább szabad módban), így nagyon szívesen látnám a várost majdnem "élethűre" megcsinálva!
 • Relixo #2
  Mozgásban a Mafia: Definitive Edition
  Inkább az lett volna a helyes cím,hogy mozgásban a parasztvakítás :)
 • Ender Wiggin #1
  ja, hát aki a "beloved characters" miatt venné, az jól leszopja majd magát, mert pont semmi sem maradt a régi karakterekből, csak a nevük... csupa buta, generikus olasz fej és hang.