36
  • Tower Guard
    "És maximum egy éven belül érkezik a PC-s verzió is" Na elmennek a büdös picsába, hova húzzák évekig, SZÁNALOM...
  • schrank
    meg se fogja közelíteni a konzolos eladásokat és az gyenge kifogás hogy azé tőccsük le mer a nintendóra egy évve előbb gyütt kifele
  • Balumann
  • schrank
    konzolra ... de pc-re ??? ébreggyé fel csipkejózsika
  • Balumann
    Lehet. De aki eddigieket nem vette meg, és most megvette volna a multi miatt, nagyrészt nem fogja.
  • NEOreg3
    csakhogy nem lesz belőle demo
  • ldavid
    ugyan már.. aki az eddigieket megvette multi nélkül, az most is megfogja (drágább nem lesz a multi miatt)
    ha multizni akar de nem tud, utána néz a neten - ha nem akar, játszik szingliben
  • Major
    Azért nem kell letöltened, hogy leteszteld. Ez már régen ki van találva, úgy hivják hogy demo.
  • Hoz_Hun
    Egyetértek. Nekem is bejön a japán izlésvilág. Valóban, nagyon sok kedves animéjük van, de itt nyugaton mindenki csak a brutálra kiváncsi. Bár tény hogy az erőszak ábrázolásához nem mennek a szomszédba és a bosszúállás náluk alap.
    Ami nagyon tetszik az az, hogy a gyilok elött nincs monologizálás. Ha ki akarnak nyírni valakit kinyirják nem pofáznak előtte hosszú perceket, hogy most ezt miért is. Ez mindig idegesített az amcsi produkciókban.
  • Balumann
    Hát ingyenesnek ingyenes. Én főleg privátba szeretek játszani ismerőseimmel, haverokkal, ezért én nagyon hiányolom a LAN-t (live-es játékoknál nem nagyon fordul elő, és x360-on nincs system link).
    A korábbi live-es játékoknál más hibák is voltak (kifagyás 1 perc után, mentési probléma, stb.), bár gondolom ezeket már kijavították.
    De a legnagyobb baj, hogy Mo-ról elvileg nem elérhető a live, amit ugye ki lehet játszani amcsi cím regisztrálásával, de sokan nem tudnak róla, csak aki forumozik. (megpróbál regelni és kiírja, hogy a szolgáltatás nem elérhető a területéről).

Én sokkal jobban szeretem a normális szerver keresős játékokat, amiben LAN lehetőség is van.
  • kovadam87
    Szívem szerint én először le fogom tölteni a játékot, letesztelem h megy e, és ha bírja a gépem és összegyűlik rá a kessem ugyan úgy megfogom ezt is venni mint ahogy tettem azt a battelfield 2 complete collection-nal annó 14ezerért :) Természetesen nem azért mert annyi felesleges pénzem van, hanem mert hiszem h egy tökéletes játékért kötelességem fizetni, vagy előbb vagy utóbb. Támogatni kell az ilyen remekeket.

Habár a Live-os megoldásért én se vagyok túlzottan oda. Főleg ha a végén kitalálják h fizetős lesz mint a Wow. Akkor forintot nem fizetek érte. ;)
  • sirpalee
    Mi a baj a live-val? Ingyenes lett PC-n. (ha jól tudom)
  • Balumann
    Magyarországról kételkedem, hogy sokan megvennék, már csak azért se mert Live-es lesz. Hiába lehet kijátszani, akik nem forumoznak azok nem tudják, meg van aki nem is akar szarakodni ilyennel (pl. nekem se).
    Gondolom LAN se lesz benne (ha jól tudom x360-on sincs system link lehetőség).
    A live miatt szerintem legalább 50%-al kevesebben fogják megvenni (én legalábbis ismerek párat, akik ez nélkül megvették volna).
  • gyuri12
    Remélem,mert boxon meghalt a multi(alig játszanak),és szeretnék újra szórakozni vele.
  • gyuri12
    Butaaaaa!!!Egész életemben PC-n játszok/játszottam,és csak pár hónapja van box,és azon IS játszok,PC mellett. Tudom,hogy buta vagy,de szardobálni nem kéne.;)
  • bertino
    ne fecséreld rá a drága szabadidődet, a srác elvakult konzolos :D
  • zola2000
    Napközben, hol?

Egyébként én sem értem, hogy ide miért csak ezek a durvább animék jutnak el, pedig nagyon jó animék is vannak, amik egyáltalán nem durvák...

Szerintem ezek a durvább cuccok inkább csak nyugaton lehetnek népszerűek, legalábbis ahogy nézegetem a japáni nézettségi toplistákat nem az ilyenek vannak elől...
  • ldavid
    lehet, mondasz valamit

cenzúrára visszatérve: a San Andreas-t is megvagdosták, nem valószínű, hogy ezt meghagyják
  • peterx
    Ahoz képest amilyen durva animéket adnak napközbe TV-ben ahol tonnaszámra folyik a vér cenzúráznak pár vércseppet egy GTA játékban? Nagyon lol!
  • NEOreg3
    az internetről
  • tigR

hol tudom mukodokepesen letolteni a gtat,tud valaki tanácsot adni?
  • zola2000
    Hát jah, már több mint 10millióan megvetté eredetiben...
  • sonic333
    tiszta hülyeségeket írkálsz, ezt a játékot nagyon sokan megfogják venni eredetibe az tuti
  • sonic333
    Amúgy a multija is rohadt jó lesz szerintem, a Vice city Multiplayerrel ( ez egy mod amit csináltak hozzá) a mai napig nyomom
  • gyuri12
    Ha már lázadoznak,és kurva menők mi az,hogy megveszik? Letöltik vazze!
  • sonic333
    Azt nem arra értette szerintem a cikkíró, hanem a kiegészítőre
  • zola2000
    Egyébként nem hinném, hogy a japáni GTAt cenzúráznák, mert hát sok japán játék eléggé durvulens tud lenni (az amcsi gta nem annyira durva, de pl a ninja gaiden nekem sok volt). Inkább csak -gondolom- a játékmenetet, a jeleneteket hozzáigazítják a japán ízléshez.
  • zola2000
    Azt nem, de az animékat (pl myazaki filmjeit), a JRPGket (ami középkorias fantasy környezetben játszódik, a sci-fi hangulatúaktól irtózom, a cel shadedek sem jönnek be), a J POP zenéket (főleg Aya Ueto jön be keress rá a youtubeon) igen.
  • ldavid
    le van fordítva japánra, cenzúrázva van és a Capcom adja ki
  • Adam II
    De a vérpistik megveszik mert a GTA híres az erőszakosságáról meg a botrányairól és mivel ők kurva menők és lázadnak ezért csak azért is megveszik.
  • peterx
    Miben másabb a japán kiadás az amerikaitól?
  • ldavid
    "És maximum egy éven belül érkezik a PC-s verzió is"
    november végülis tényleg egy éven belül van xD
  • joe14
    szereted a kakiszexet?:o
  • zola2000
    Az előző GTAk elég xarul teljesítettek japániában, kíváncsi vagyok ezen mit változtatnak a japán fejlesztők, és hogy ez mennyi plusz eladást fog produkálni. Egyébként ez a gta kb nekem sem tetszik, remélem a japáni gta4 kiadást, kiadják angolul is (mivel én eléggé "japán ízlésű" vagyok:)
  • gyuri12
    Na mennyivel? 500ezerrel?:D
    Nem annyira jó ennek a multija,hogy a sok vérpisti megvegye.
  • Balumann
    És mennyivel többet hozna a PC -s verzió is, ha nem ennyivel később adnák ki...