Ötvös Tibor

Hitler ismét kimarad a mókából

Míg a legelső Wolfenstein játékban alaposan megleckéztethettük a Führert, addig a Return to Castle Wolfensteinban erre már nem volt lehetőségünk. A Raven bejelentése szerint az új epizódban sem találkozhatunk Hitlerrel.

Kissé érthetetlen, hogy egy nácikról "szóló" játékban a készítők nem a legfőbb és legismertebb vezért, Adolf Hitlert teszik meg főgonosznak. Pedig az újkori Wolfensteinek esetében pontosan ez történik. Míg a Wolfenstein 3D-ben szétlőhettük a pixel-Hitlert, addig a modern változatokban valamiért ez eddig elmaradt.



Sajnos a jelenleg csak Wolfenstein címen futó újabb részben is mellőznünk kell a Führer társaságát, a Raven ugyanis megerősítette, miszerint ezúttal sem Hitler lesz a főellenség, hanem egy még be nem jelentett alak. Kevin Cloud vezető grafikus azonban azzal vígasztalja a csüggedőket, hogy ha most megölnénk Hitlert, akkor kivel küzdenénk meg a következő részben?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #17
    Nocsak, zsidók irthatják a palesztinokat kedvükre? Szerinted az rendben van, ugye?!
  • JMáté #16
    Egyik fél sem volt jobb a másiknál, ugyanakkor egyénenként azok a katonák akik a hazájukat védték mind hősök voltak nemzetiségtől függetlenül. Nem kell mindenből politikai kérdést csinálni. Miért baj az, hogy a Wolfenstein 3D-ben Hitler volt a főgonosz? Vicces figura azzal a fura bajszával, ezért "jó poén" kinyírni. (De ha zavar, akkor képzeld azt, hogy az 2 fekete meg 4 barna pixel Sztálin.)
  • zola2000 #15
    Dehogy vagyok neonáci, csak szerintem a ruszkik ugyanolyan rosszak voltak mint a németek, de ezt nem sok helyen lehet hallani, sőt pl a call of duty finest hourban az elején az oroszokkal kellett lenni, ami felháborító, meg a medal of honor heroes 2 elején is pl hősöknek nevezi az amerikai, angol katonák mellett az oroszokat is, pedig ugyanolyan rosszak voltak...
  • bcsirke #14
    Pedig én jól fejbe lőném a rohadt g*cit. meg téged is te neonáci.
  • zola2000 #13
    Én még az olyan játékokkal sem játszok ahol a második világháborúban japánokra, vagy németekre kell lőni. A szövetségeseinkre nem lövök, inkább multiban irtom a ruszkikat meg az amcsikat (mondjuk a ruszkik különösen a bögyömben vannak 45-89 miatt, meg mostanában a BÖSZMESÉG támogatása miatt...)
  • Lenry #12
    még jó is, hogy nem tették bele... nem tudnám végigjátszani... biztos nem ölném meg a Führert
  • HöfEE #11
    Jogos.
  • Fbn Lx #10
  • entreri #9
    Terrorista!! Terrorista!!

    De azért hátha jön egy. :)
  • Tinman #8
    Valami CoD geek...

    Asszem így írja a nevét: 4DoLF H!TL3R