Hitler ismét kimarad a mókából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nocsak, zsidók irthatják a palesztinokat kedvükre? Szerinted az rendben van, ugye?!
Egyik fél sem volt jobb a másiknál, ugyanakkor egyénenként azok a katonák akik a hazájukat védték mind hõsök voltak nemzetiségtõl függetlenül. Nem kell mindenbõl politikai kérdést csinálni. Miért baj az, hogy a Wolfenstein 3D-ben Hitler volt a fõgonosz? Vicces figura azzal a fura bajszával, ezért "jó poén" kinyírni. (De ha zavar, akkor képzeld azt, hogy az 2 fekete meg 4 barna pixel Sztálin.)
Dehogy vagyok neonáci, csak szerintem a ruszkik ugyanolyan rosszak voltak mint a németek, de ezt nem sok helyen lehet hallani, sõt pl a call of duty finest hourban az elején az oroszokkal kellett lenni, ami felháborító, meg a medal of honor heroes 2 elején is pl hõsöknek nevezi az amerikai, angol katonák mellett az oroszokat is, pedig ugyanolyan rosszak voltak...
A
Én még az olyan játékokkal sem játszok ahol a második világháborúban japánokra, vagy németekre kell lõni. A szövetségeseinkre nem lövök, inkább multiban irtom a ruszkikat meg az amcsikat (mondjuk a ruszkik különösen a bögyömben vannak 45-89 miatt, meg mostanában a BÖSZMESÉG támogatása miatt...)
A
még jó is, hogy nem tették bele... nem tudnám végigjátszani... biztos nem ölném meg a Führert
<#eljen>#eljen>
Terrorista!! Terrorista!! <#violent>#violent><#gun>#gun>
De azért hátha jön egy. 😊
De azért hátha jön egy. 😊
Valami CoD geek...
Asszem így írja a nevét: 4DoLF H!TL3R
Asszem így írja a nevét: 4DoLF H!TL3R
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ki ez a szimpatikus fiatalember a képen?
Érdekesebb lenne egy olyan játék, amiben Busht vagy társait kell leölni.
No igen, sztálinnak sokkal több áldozata volt mint hitlernek, habár ezzel nem akarom hitler bûneit kicsinyíteni, mert hát sztálinnak sajna több ideje volt pusztítani.
A
Goebbels is jó lesz <#eplus2>#eplus2>