Ötvös Tibor

Hivatalos: novemberben jön a GTA IV

Eddig pletykaszinten lehetett hallani, hogy a világ egyik legsikeresebb játéka, a Grand Theft Auto IV konzolok után még idén megérkezik PC-re is.

Természetesen a szóbeszédekre nem lehet alapozni, de nemrégiben két fiatal azzal hívta fel a Rockstar központját, hogy ők már letöltötték a GTA IV-et PC-re, mire válaszként annyit kaptak, hogy az lehetetlen, még nincs kész. Ma azonban végre vége a szóbeszédnek, találgatásnak. A Rockstar a mai napon ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy Amerikában november 18-án, Európában pedig november 21-én jelenik meg a GTA IV PC-s változata.



A tartalomról nem sokat árultak el, ám az már biztos, hogy a multiplayer részt - a konzolos tapasztalatok alapján - kijavítják, finomítják és új módokat készítenek. "Nagyon boldogok vagyunk, hogy a játék megjelenhet PC-re is" - árulta el Sam Houser, a Rockstar elnöke. "Minden erőnkkel azon voltunk, hogy tökéletes játékélményt nyújtsunk a PC-seknek is. A program gyönyörűszép és hiba nélkül fut a számítógépeken."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaczylaci #45
    Jobbkezesek! Rakjátok át az egeret baloldlara és vezethettek jobb kézzel! ;)
  • Che #44
    A GTA3 és a VC az kilett pörgetve részemről is.Az SA-t meg ugy a negyedéig elvittem majd rájöttem tök ugyanaz mint az előző kettő úgyhogy megis untam, a 100% mnetést meg azért kértem el mert minek szarakodjak engem csak néhány apróság érdekelt azt megnéztem és nyugtával dícsértem a napo hogy semmit se vesztettem.Szívesen Tibor...
  • zola2000 #43
    De én gamepadon játszottam pcn a vice cityt, szerintem jobb a gamepad analóg ravaszaival adni a gázt meg a féket, analóg módon kormányozni a bal joysickel, a jobb joystickel meg kamerázni, tehát szeritem pcn is inkább gamepad. Habár a vice city nem jött be, xboxra megvan a gta4, de június óta van benne 5 óra játékidőm (tehát nem jött be), maradok a JRPGknél...
  • ldavid #42
    alapból átállítom én is, de ballal nem tudok normálisan vezetni, ezért zavar a dög lassú kamera
    be van ugyan állítva külön bill.-re is a kameramozgatás de az nem a legjobb
  • dronkZero #41
    Hehe:

    "Annyira nem lehet senki hikomatos, hogy ehhez ne szokna hozzá egy 15 perc alatt."

    ldavid:
    "jobbkezes vagyok, nem fogok balkézzel vezetni"

    De, van ilyen hikomatos. :D
    De nemcsak béna, még hülye is: ha nem fekszik az alap billentyűkiosztás, miért nem állítod át? Én addig rá sem klikkelek a New Game menüpontra, amíg nem lőttem be az irányítást...

    Egyébként én is jobbkezes vagyok, de nekem aztán kurvára mindegy, hogy melyik kezemmel irányítok... A billentyűzeten, az egér az jobb kezes ofkorz. De hogy pl mortalban jobb kéz az irányok és ballal üt-rúg, vagy fordítva, az totál tökmindegy.
  • Praetor #40
    Jobb kezes vagyok én is, és sztem királyság az irányítása. Eleinte furcsa volt, de könnyen megszokható. Egy idő után meg előnnyé válik, hogy a kamerával azt nézel, amit akarsz.
  • ldavid #39
    jobbkezes vagyok, nem fogok balkézzel vezetni, és milyen alapon kellene nekem tekergetni a kamerát? azelőtt megtudták csinálni rendesen
  • Indigo #38
    Nincs itt mit fikázni. Csak elmondtad a véleményed, amire minden "GTA fan" magasról... :)

    Mellesleg, úgy aztán baromi élvezetes egy játék, hogy 100%-os mentéssel kezdünk neki, és épp azokat a dolgokat hagyjuk ki, amiről az egész szól... Köszönjük, Emese!
  • Che #37
    Hátén nem tom a GTA 3 még nagy cucc volt, a VC is mert az volt a második 3d-s GTA...Aztán megjött az SA, megvártam még kijátszotta span elkértem a mentését minden vackot kipróbáltam és úgy 2 óra után töröltem is és azóta is csak porosodik a polcon.Ezzel kb. ugyan ez lesz mert sztem baromi unalmas.Mondjuk ezaz én véleményem.Nekem a Maffia sokkal jobban tetszett.Annak pl. várom a folytatását.(nah GTA fanok most lehet fikázni)
  • HöfEE #36
    Pontosan ezaz. Két kézzel kellett az autót irányítani. Szerintem is elég hülye megoldás volt. A vice city vagy gta3 féle kameranézet sokkal jobb volt.