Ötvös Tibor

Tisztogat az Activision

Az Activision bejelentette, hogy számos Vivendi játék "létjogosultságát" vizsgálta meg és végül szinte mindegyiknek mennie kellett.

Úgy gondolom, hogy az igazi játékosoknak a következő felsorolás nem lesz túlságosan szívderítő. Először azonban nézzük a jó (?) hírt. Továbbra is folytatódik a Spyro, the Dragon, Crash Bandicoot és Jégkorszak játékok fejlesztése. Ezeket a programokat az Activision rendben találta. Most jöjjenek az áldozatok.


Brütal Legend

Jelen állás szerint nem kerül kiadásra (legalábbis Activision logó alatt) a már szinte teljesen kész Ghostbusters, a Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, a remeknek ígérkező World in Conflict és a 50 Cent: Blood on the Sand sem. Külön kiemelnék egy játékot, melynek készítőjét csak a Will Wright-Peter Molyneux-Sid Meier trióval lehet egy lapon említeni. Tim Schafer nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Full Throttle, a Grim Fandango vagy a Psychonauts. A Brütal Legend hasonlóan őrült játék - lett volna. Jelenleg eme program sorsa is más kiadók kezében van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)