Ötvös Tibor

Fallout 3 kiadások

A várhatóan november 28-án megjelenő, a Bethesda Softworks gondozásában készülgető Fallout 3 az alap változat mellett egy gyűjtői illetve egy túlélő kiadást is kap majd.

Lássuk először a Collector's Edition tartalmát. A kifejezetten gyűjtőknek készült verzió tartalmazza az alap lemezt, egy kulisszák mögött DVD-t, egy Vault Boy Bobblehead figurát valamint egy vázlatokkal megtűzdelt könyvet. Mindez egy Vault-Tec uzsonnásdobozban lesz feltálalva.

Klikk ide! Klikk ide!

A Survival Edition tartalmazza a fent egyszer már felsoroltakat, ráadásként pedig a csomagban helyet kapott egy PipBoy 3000, mely mindig a pontos időt mutatja. Ráadásként a játékból érkező képek is egyre jobban festenek, szóval érdemes lesz valamelyik változatot beszerezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dronkZero #19
    Igen, szerintem is kevés igazán nagyot újító játék van mostanában. Régi, jól bevált receptek alapján csinálnak játékokat jó 20 éve.
  • kanesoban #18
    Ilyen alapon milyen játékot lehet eredetinek nevezni ? Minden játéknak van valamilyen elődje...
  • dronkZero #17
    Majd a játékmenet alapján eldöntöm szépen, hogy megéri-e. _Soha_ nem veszek zsákbamacskát, még a Te két szép szemedért sem fogok. :P
  • dronkZero #16
    Eredetik, korszakalkotók? Hát... Fallout előtt ott a Wasteland, vagy a Bad Blood, AD&D RPG-ből meg a BG előtt is volt többtucatnyi. A Torment meg alapvetően BG klón, csak a világa nagyon beteg, viszont az sem saját ötlet, a Planescape is egy AD&D világ...

    Szerintem sem eredeti, sem korszakalkotó, ellenben valóban nagyon jól összerakott darabok. Csak azért olyan jelzőket ne aggassunk már rá, ami nem állja meg a helyét.
  • myk0312 #15
    Én nem aggodok Bethesda-től még rossz játékkal nem volt dolgom.
  • Sance231 #14
    Fallout 1-2, Planescape Torment, a jó kis Black Isle-idők. Eredeti és korszakalkotó játékok, amikhez fogható sajnos nem sok van (talán nincs is). Kíváncsi leszek, hogy mit alkot a Bethesda, de őszintén szólva nem sok remény fűzök hozzájuk.
  • Tinman #13
    Term. nem azt mondom, hogy rohanjon mindenki CE-t venni... elég ha a játékra összespórol kb. 8000 Ft-ot.
    Képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy megéri.
  • psishock #12
    Tinman, ahhoz azért még lesz 1-2 szavam. ;)
    Egy rohadt ingame video, demo, semmi szinte még nem került a kezem közé ami megnyugtatna, hogy méltó utód (ha nem is legalább kellemes, élvezetes játék) lesz a végtermék. Amúgy meg max a CE-ig fogok elmenni, mivel egy mûanyag óra nem ér meg ~50 dolcsit pluszba sztem, azzal inkább egy másik játékot támogatok. A bethesdáék jópofák, de azért tömni nem fogom őket, csak mert volt 1-2 jó dobásuk. =)
  • Tinman #11
    A képekhez:

    Természetesen a fullos pakkot KELL megvennem.
    A Fallout nálam a Baldur's Gate szintjén van... vagyis mindenekfelett lebegnek, számomra tökéletesek.

    Ne warezoljátok le pls :-/
  • Tinman #10
    A Daggerfall egy nagyon hosszú és összetett szerepjáték volt.
    Az ovisoknak persze nem tetszett, én meg toltam vagy egy évi ^^