Ötvös Tibor

Tele van bakikkal a Fallout 76

Félkész termék érzetét kelti a játékosokban a Fallout 76.

A Fallout 76 kapcsán viszonylag gyorsan megjelentek az első negatív vélemények, de ezen nem lepődtünk meg, hiszen a nagyobb blockbusterek általában bevonzzák a trollokat. Azonban a Bethesda alkotása kapcsán nem csitulnak ezek a hangok és kimondottan érdekes és egyben dühítő hibákról számolnak be a játékosok. A legismertebb talán a Halhatatlan játékos esete, aki képtelen meghalni a programban. Már állt be atombomba alá is, ment el a világ végére és lépett ki az ismeretlen területre, de semmi. Az életereje lemegy negatívba, de életben marad.

Ennek köszönhetően nem tud mit csinálni, már 100-as szintet is elérte a karakter, összeszedett minden tárgyat és így valóban elég unalmas lehet a program. A játékos jelezte ezt a kiadó felé, akik elsőre nem akartak reagálni, de a fórumokon megjelent hozzászólások miatt végül jelezték, hogy kezdenek valamit a dologgal. A többiek állandó lefagyásokról, összeomló rendszerekről számolnak be és ezért a Steam felületén a vásárlást követő 24 órán belül visszakérhetjük a pénzünket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #5
  ... és 3 nap után sincs javítva. :)
 • Kissssss0 #4
  de azért a parasztja jóízűen le trolloz mindenkit...
 • Tinman #3
  Ráadásul 24 órás refund nincs a Steam-en!

  2 órányi gametime után nincs refund, 2 óránál kevesebb gametime esetén van.
 • cateran #2
  Ahhh tipikus SG cikk..mar csak szorakozni jarok ide, lenyugoz, hogy tehetsegtelen, hozzanemerto idiotak is milyen jol elboldogulnak Mo-on....
 • vik3 #1
  "A többiek állandó lefagyásokról, összeomló rendszerekről számolnak be és ezért a Steam felületén a vásárlást követő 24 órán belül visszakérhetjük a pénzünket."

  Nem kapható a steamen, de azért egy próbát megér visszakérni a pénzünket ott is.