Fallout 3 kiadások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szerintem sem eredeti, sem korszakalkotó, ellenben valóban nagyon jól összerakott darabok. Csak azért olyan jelzõket ne aggassunk már rá, ami nem állja meg a helyét.
Képek alapján nagyon úgy tûnik, hogy megéri.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy rohadt ingame video, demo, semmi szinte még nem került a kezem közé ami megnyugtatna, hogy méltó utód (ha nem is legalább kellemes, élvezetes játék) lesz a végtermék. Amúgy meg max a CE-ig fogok elmenni, mivel egy mûanyag óra nem ér meg ~50 dolcsit pluszba sztem, azzal inkább egy másik játékot támogatok. A bethesdáék jópofák, de azért tömni nem fogom ôket, csak mert volt 1-2 jó dobásuk. =)
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Természetesen a fullos pakkot KELL megvennem.
A Fallout nálam a Baldur's Gate szintjén van... vagyis mindenekfelett lebegnek, számomra tökéletesek.
Ne warezoljátok le pls :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az ovisoknak persze nem tetszett, én meg toltam vagy egy évi ^^
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.