Ötvös Tibor

Letölthető a GTA IV

Bár csak április 29-én jelenik meg hivatalosan az év egyik legjobban várt játéka, a Rockstar legújabb alkotása azonban máris mindenki számára elérhetővé vált.

A legtöbb torrent, illetve letöltőoldalon ugyanis ma reggeltől elérhető a teljes GTA IV játék, méghozzá az X360-as verzió. A 6,31 gigás fájl a pár nap múlva megjelenő játék végleges verziója vagyis egyetlen egy lehetőség, opció vagy akár zeneszám sem hiányzik a warezolt változatról. A kópia mellékleteként felhívják a figyelmünket arra is, hogy "Április 29-ig ne használja senki a multiplayer opciót, mert akkor automatikusan letiltják gépünket a Live! rendszerről". Ilyesmi egyébként már a Halo 3 esetében is tapasztalható volt.

A Rockstar jelen pillanatban - szerda este - még nem reagált a történésekre. Akit érdekel egy kis GTA-gameplay, annak figyelmébe ajánlanám ezt a linket, ahol egy kamerával felvett kis akciózás látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #21
    Én is el tudom képzelni, hogy ha már egy ilyen játékot fejlesztettek, akkor valakiknek véletlenül odaadtak egy-két dvd-t a megjelenés előtt .. vagy véletlenül egy nem túl biztonságos helyre töltötték fel.. stb
  • FoodLFG #20
    Látta valaki a thepiratebay.org nyitólapját ?
    „Liberty Bay” - Muhohaha
    Ha rákattintasz, akkor a gta 4-re való találatokat adja ki.. :Ð

    feltöltöttem, hátha megváltozik (elég gyakran szokott):
    http://img521.imageshack.us/img521/5470/sskm4.png
  • ldavid #19
    ha nyáron bejelentik, lesz; ha nem, venni kell konzolt
  • zola2000 #18
    Emiatt imádom az sgt XD
  • tyuklepes #17
    Még 1-2 ilyem bemozdulás, és lehetsz cikkíró az SG-n :D
  • PíszLávJuniti #16
    PC-s verzióval mit szerencsétlenkednek ?:)
  • zola2000 #15
    Örülj neki.
  • dronkZero #14
    Ja, az mondjuk vicces, hogy alapból arra használom az SG-t, hogy nagyjából belőjem, mikortól lehet tölteni a játékot... Lusta vagyok nforce-ot nézni... :P meg nem is árt várni egy picit, hogy legyen elég seeder. Pl Assassin's Creed PC-re címet megláttam, már kerestem is rá.

    De hogy egy az egyben torrentmegjelenésekről is híreznek itt, az nagyon komoly... :D
  • Nagy01 #13
    Terrorista!!!
  • zola2000 #12
    Miért, a mario kart wii is letölthető volt kb egy héttel a megjelenés előtt. Egyébként sokan mondják, hogy pl japánban nincs warez, én pl még a japán megjelenés előtt mentem fel a WFCre, de már egy csomó japán játékossal találkoztam multiban...