21
-
FoodLFG #21 Én is el tudom képzelni, hogy ha már egy ilyen játékot fejlesztettek, akkor valakiknek véletlenül odaadtak egy-két dvd-t a megjelenés előtt .. vagy véletlenül egy nem túl biztonságos helyre töltötték fel.. stb -
FoodLFG #20 Látta valaki a thepiratebay.org nyitólapját ?
„Liberty Bay” - Muhohaha
Ha rákattintasz, akkor a gta 4-re való találatokat adja ki.. :Ð
feltöltöttem, hátha megváltozik (elég gyakran szokott):
http://img521.imageshack.us/img521/5470/sskm4.png -
ldavid #19 ha nyáron bejelentik, lesz; ha nem, venni kell konzolt -
#18 Emiatt imádom az sgt XD -
tyuklepes #17 Még 1-2 ilyem bemozdulás, és lehetsz cikkíró az SG-n :D -
#16 PC-s verzióval mit szerencsétlenkednek ?:) -
#15 Örülj neki. -
#14 Ja, az mondjuk vicces, hogy alapból arra használom az SG-t, hogy nagyjából belőjem, mikortól lehet tölteni a játékot... Lusta vagyok nforce-ot nézni... :P meg nem is árt várni egy picit, hogy legyen elég seeder. Pl Assassin's Creed PC-re címet megláttam, már kerestem is rá.
De hogy egy az egyben torrentmegjelenésekről is híreznek itt, az nagyon komoly... :D -
Nagy01 #13 Terrorista!!! -
#12 Miért, a mario kart wii is letölthető volt kb egy héttel a megjelenés előtt. Egyébként sokan mondják, hogy pl japánban nincs warez, én pl még a japán megjelenés előtt mentem fel a WFCre, de már egy csomó japán játékossal találkoztam multiban... -
n0k0m #11 Hova kell még reklám GTA 4-nek? :D -
Praetor #10 Boszorkány! Égessük el! -
Skeez #9 Az EA jobban csinálta a Crysis-nál, legalábbis Magyarországon.
Lekapcsolt néhány szervert. -
#8 reklám a játéknak, asse tudna meglepni, hogy ha maga a rockstar rakta volna fel a játékot a netre -
FoodLFG #7 Terrorista!! -
#6 Tényleg, gyorsan pótoljuk is ezt a hiányosságot! :D :P
GTA 4 XBOX.torrent
(Nemtom, hogy fake-e, csak ráklikkeltem az első találatra :P) -
#5 Gratulálok a cikkhez! Warezoljon a nép, ennyi erővel a torrent-linkeket is bele kellett volna tenni. -
bitbandita #4 Ez itt a reklám helye -
SonicBoom #3 De tényleg, ez most mi? Reklám a wareznak? Aki le akarja tölteni az már úgy is tudja! Egypáran meg úgy is nyomják megjelenés előtt, ha van eszük offline, de szvsz kockázat úgy sincs. -
#2 A BitTorrent fizetett hirdetését olvashatták... :P -
#1 pff... "konzolon nincs warez"