Ötvös Tibor

Csúszik a Mass Effect

Sajnos rossz hír érkezett minden akció-RPG rajongónak: a Bioware gondozásában készülgető Mass Effect ugyanis újabb csúszást könyvelhet el.

A hivatalos indoklás szerint a fejlesztők szeretnének egy minden porcikájában tökéletes játékot kiadni a kezeik közül és ezért szükséges az újabb csúszás. Zárójelben megjegyezném, hogy az X360 változat már magában szinte tökéletes volt és maximum a vezetős részeken kellett volna javítani egy kicsit, de ők tudják.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Akkor lássuk, mégis mikortól kereshetjük a boltok polcain a PC-s verziót. Amerikában élnek a szerencsésebbek, ők már május 28-án feltelepíthetik a játékot, míg az európai rajongóknak mindez csak június 6-án adatik meg. Reméljük további késlekedés nem várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zorrobomber #6
    fekete és fehér is?? wow
  • Tinman #5
    "és jól fut minden"

    Ez nem így van, csípőből pár példa: Mass Effect /köhöm/, Splinter Cell DA, Oblivion. Utóbbi 2 nálam tényleg SZEBBEN és jobban fut, lefogadom a ME-el is így lesz.

    Ja, amúgy erősen konzolos is vagyok, éppen 2 hete vettem meg a második PS2-met, NDS Lite-ból fekete és fehér színű is van :-D
  • zola2000 #4
    Ráadásul azt se felejtsük el, hogy már alig 54990 forint lett egy x360 arcade, és jól fut minden, előbb jön minden, több dolog jön rá mint pcre. (mondjuk akkor inkább ps3/wii, de mindegy)
  • magyarvok #3
    XBOX360-ról nem annyi átírni egy játékot, hohy bedobom a fájlokat az xbox to pc converterbe, aztán holnapra kész.
    Átírás közben is adódhattak felmerülő problémák, hibák, amiket kijavítanak.
    Ennek én csak örülök.
    Egy hónappal később tudok vele játszani? Túlélem. Inkább, mint tele legyen hibákkal, és játszhatatlan legyen.
  • Tinman #2
    "X360 változat már magában szinte tökéletes volt és maximum a vezetős részeken kellett volna javítani egy kicsit, de ők tudják."

    Ja, meg tele volt textúra popup-pal ^^
  • ZsZso #1
    Az a legdurvább, hogy mindezt képesek úgy beállítani, hogy igazából jót tesznek a PC játékostársadalommal, hiszen egy hónap alatt veszett sokmindent tudnak kijavítani, feltúrbózni.

    Na majd ha én is ezzel jövök a főnökömnél:
    - Figyelj, tudom, hogy pénteket beszéltünk meg, de csak 2 hét múlva szerdára leszek kész. Örülj! :)

    Nem baj ... 1 hónap belefér...