Ötvös Tibor

Snake Altair bőrében

A Ubi Soft április elsejére való tekintettel eljátszott a gondolattal, hogy vajon legújabb sztárjuk, Altair hogyan festene egy másik közegben.

Az Assassin's Creed főhősét egy igazi klasszikus akcióhős bőrébe bújtatták és bedobták a mélyvízbe. A Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots egy pályáját alakították át és Snake helyére a középkori bérgyilkost tették. Érdekes látvány, ahogy a füstölgő Altair géppisztollyal osztja a robotokat.



A Bolondok napján természetesen akadtak még érdekes és vicces bejelentések. Ilyen az IGN által készített The Legend of Zelda trailer vagy a Blizzard által "bejelentett" új Starcract II egység, a szivarozó bivalyok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • magyarszurke #7
    azért aranyosak,még fel is öklelik a katonákat:D
  • schrank #6
    a robotzsaru óta (1987) köztudott hogy intelligens állatok agyát ültetik robotokba lásd Murphi őrmester és az ED209-ben meg egy malac ... arról nincs pontos információnk hogy a sertés inteligensebb -e a szarvasmarhánál de egy biztos hogy büdösebb
  • sirpalee #5
    Igen tényleg bőgnek a robotok :) . Ez hozzátartozik Kojima mester stílusához, de ezért is szeressük.
  • neoG #4
    egy MGS4 videóban asszem énis tehén bőgést halottam,mikor jöttek a robotok
  • magyarszurke #3
    én nem vok szakértő az újabb játékokban,de jól hallottam a hogy a robotok bőgtek,mint egy tehén?:)
    ez komoly(télleg így van a játékban?)
  • Balumann #2
    És őőő, ez most mire jó, vagy mi ebben a nagy hír... vagy most..., én nem nagyon értem. Kicserélték az ember kinézetét Altairra, oké. Kicserélték a skint, ez tényleg nagyon nagyszerű... :S
  • sirpalee #1
    A tisztelt cikkíró végignézte a mozit egyáltalán? Egyrészt snake bújt altair gúnyájába, másrészt pedig Kojima mester csinálta, nem pedig az Ubisoft :) . Akiről köztudott hogy szereti az Assasin Creedet.