Németh Szabolcs

Red Alert 3 - képek a legenda folytatásából

Red Alert. Egy név, amelyet minden valamire való játékos ismer. Egy stratégiai játék, amely nagyon sokáig mindent vert.

Annak ellenére, hogy a története teljesen más, mint a Starcrafté, nagyon sokan hasonlítgatták a két játékot egymáshoz, és egyiket sem lehetetett kikiáltani egyértelmű győztesként. Nagyon sokan a Red Alert révén ismerkedtek meg a stratégiai játék fogalmával. A hír írása előtt ellátogattam néhány ismertebb fórumra, és bizony előbukkantak olyan játékosok a Red Alert 3 érkezésének hallatán, akik több éve regisztráltak, és csak most érezték ismét szükségét, hogy kommenteljenek. Az biztos, hogy a Red Alert 3 nagyot fog szólni. Nehéz elképzelni, hogy egy ilyen hatalmas nevet az EA LA lejáratna. A most érkezett néhány kép már sejtet valamit a hangulatból, de szívesen fogadunk még képeket a világ egyik legismertebb stratégiai játékának folytatásából.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az persze nem is lehet kérdés, hogy az RA mércéje a Blizzard mesterembereinek keze által fejlesztett Starcraft 2 lesz. A két fejlesztőgárda, és egyben rivális tehát kiterítette a lapjait. Mindkét játék nagyon jónak tűnik, de majd ítél a nép, hiszen nekik készül mindkét folytatás.

Red Alert 3

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FICEK9 #48
    Hát ez egy szörnyűség...:(((. Most néztem meg a játék videóját, de olyan volt mintha egy jégkrémes dobozba estem volna, tele színes cukorkareszelékkel. A táj rikít, az egységek színes mütyürök...a részletekbe már bele se kezdenék! Azt hittem az EA a C&C 3 kiegészítőjénél nagyobb hibát nem tud elkövetni, de tévedtem. Nagyon nem várom ezt a RA 3-at.
  • Lacee83 #47
    Emléxem a RA1 re. Az átvezető animációkra voltam leginkább kiváncsi. Mai szemmel persze elég gagyi de akkor amikor még nemigen láthattunk divx filmeket a monitoron leesett az állunk. Fantasztikus volt zene és a hangulat. A tela torony és társaik, ez a játék amelyiket sohasem felejtek el (többek közt)Nálam az RA1 igen magasra tette a mércét de ha ügyesek a srácok és legfőképp olyanok készítik akikre az első rész hatással volt talán nem csalódunk majd. Lehet felőlem 3D is a kamerát sosem forgatom, mert csak eltévedek a saját bázisomon:-)
  • menetrend #46
    lövésem sincs :D
    gondolom az extrában van valami extra... nomeg általában drágábba boltban
  • Vardar #45
    Mi a különbség a kettő között?
  • menetrend #44
    Az alap az megjelent magyarul, az extra változathoz ( kane edition ) meg a magyaritasok.hu oldalról elvileg tudsz leszedni.
  • Vardar #43
    Nem volt felrakva. Tibeirum Warshoz van magyarítás?
  • menetrend #42
    Próba cseresznye. A CnC generals elfutott a gépeden? Persze csak ha fel volt rakva egyáltalán.
  • Vardar #41
    Celeron 2,8 GHZ - 768 MB DDR 1 RAM - 128 MB Radeon x300/x550
  • Zocsi #40
    Milyen géped van? A Tiberium Wars azért elég jól optimalizált játék (volt).
  • Vardar #39
    Aha. Egy meteorit megfertőzte az egész Földet? Durva. Egy teszt szerint a Tiberium Wars nem menne a gépemen.
    Remélem ebbe az új Red Alertben lesznek magyarok.
    Vogel: Én mióta feltelepítettem le se töröltem a Pro Libertate!-t és az 1848-at. Szerintem ezekkel minden magyar stratégiásnak illik játszani.