Ötvös Tibor

Visszatérnek a Zergek

Koreában a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó StarCraft rajongók száma, így nem meglepő, hogy a Blizzard is ott jelentette be a sikerjáték folytatását.

Tegnap viszont a szerencsések immáron mozgásban is láthatták a játékot és emellett az első részben is játszható fajként szereplő Zergek is tiszteletüket tették egy trailer elejéig. Ráadásul a Blizzplanet.com-on megjelent a faj egységeinek részletes bemutatása is, mely alapján kijelenthetjük, hogy az Alienekre hajazó Zergek ismét kemény ellenfelek lesznek.



Az első egység az Overseer. Ő az Overlord továbbfejlesztett változata és most már támadni is tud. A Queen képes a Zerg bázis védelmét irányítani, kiterjedt és mérgező búvóhelyeket létesíteni, ráadásul a közelében gyorsabban regenerálódnak az épületek. A Roach egy nagyon gyorsan mozgó egység, mely 90 egységnyi életerővel rendelkezik és az elveszett erőt is gyorsan pótolja.

Az Infestor képes megfertőzni bármely egységet vagy akár épüóletet is. A Corrupter a légi egységeket állítja át a saját oldalára. Az Ultrarisk pedig ezúttal képes lesz ásni is. Egyenlőre ennyi, a StarCraft 2 hamarosan eléri fejlesztésének végső fázisát. A béta teszt elvileg április és június között lezajlik, ám a Blizzardot ismerve nem kapkodják el a kiadást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zocsi #11
    Hát ez egy kicsit low-poly trailer... Amúgy az ingame feeling így videó alapján elég WC3-ra hajazó... Reméljük, hogy jó lesz! A siker biztosan borítékolható, de vajon az oldschool játékosok is azt találják majd benne, amiről annyira hypolnak a médiák?
  • YakHead #10
    Na majd a World of Starcraft...
  • FoodLFG #9
    Egyébként, ha jól látom ez az a videó eredetiben (nem kamerásan), amit itt fent van belinkelve fos jutube minőségben..
    http://www.dailymotion.com/video/x4obv6_starcraft-ii-trailer-zerg_videogames

    dailymotion pova!
  • FoodLFG #8
    Tudom, ezért írtam utána, hogy akkor valami torrent linket, vagy valamilyen ráutalás lehetne közölni a hírben a jobb minőségű kamerás verzióhoz. (persze rá is lehet keresni, de nem mindenki akkora fan..)
    Elvégre az interneten vagyunk.
  • Loverman #7
    he? a Blizzard még nem adta ki sehol a fenti videót, csak bemutatta Szöulban, ahol élelmesek lekaphatták. akkor honnan a búbánatból lenne bárkinek is 720p-s verzióban meg? OMG
  • Carbine #6
    De koreában mit mutattak be? A Starcraft 2-őt már bejentették szeptemberben, és nem sokkal utánna fel is került egy majd 20 perce ingame videó kommentárral, szóval ennek így nincs sok értelme, ha csak eddig a koreaiak elől nem titkolták.
  • FoodLFG #5
    Azért elég „vicces” ez a jutubos maszatolás. Minimum egy 720p-s jó minőségű videó kellene ide. Persze láthatóan ez nem egy hivatalos videó, akkor viszont egy link kéne valamilyen torrentre, ahova felpakolták az eredetit.
    Vagy esetleg mobillal vették fel és nincs ilyen ? (nem hinném)

    Egyébként Populous 3 rulz :P

    Én is várom. Lehet, hogy még játszani is fogok vele, ha elindul a gépemen :)
  • Reggaester #4
  • temes69 #3
    ez nagyon király lesz! az elején amikor lerohanják a protos bázist az nem semmi. kiváncsi vagyok milyen gép kell majd neki?
  • sanner011 #2
    Én mindig a Dűne-játékokat szerettem jobban. Azért várjuk^^.