11
-
#11 Hát ez egy kicsit low-poly trailer... Amúgy az ingame feeling így videó alapján elég WC3-ra hajazó... Reméljük, hogy jó lesz! A siker biztosan borítékolható, de vajon az oldschool játékosok is azt találják majd benne, amiről annyira hypolnak a médiák? -
YakHead #10 Na majd a World of Starcraft... -
FoodLFG #9 Egyébként, ha jól látom ez az a videó eredetiben (nem kamerásan), amit itt fent van belinkelve fos jutube minőségben..
http://www.dailymotion.com/video/x4obv6_starcraft-ii-trailer-zerg_videogames
dailymotion pova! -
FoodLFG #8 Tudom, ezért írtam utána, hogy akkor valami torrent linket, vagy valamilyen ráutalás lehetne közölni a hírben a jobb minőségű kamerás verzióhoz. (persze rá is lehet keresni, de nem mindenki akkora fan..)
Elvégre az interneten vagyunk. -
Loverman #7 he? a Blizzard még nem adta ki sehol a fenti videót, csak bemutatta Szöulban, ahol élelmesek lekaphatták. akkor honnan a búbánatból lenne bárkinek is 720p-s verzióban meg? OMG -
Carbine #6 De koreában mit mutattak be? A Starcraft 2-őt már bejentették szeptemberben, és nem sokkal utánna fel is került egy majd 20 perce ingame videó kommentárral, szóval ennek így nincs sok értelme, ha csak eddig a koreaiak elől nem titkolták.
-
FoodLFG #5 Azért elég „vicces” ez a jutubos maszatolás. Minimum egy 720p-s jó minőségű videó kellene ide. Persze láthatóan ez nem egy hivatalos videó, akkor viszont egy link kéne valamilyen torrentre, ahova felpakolták az eredetit.
Vagy esetleg mobillal vették fel és nincs ilyen ? (nem hinném)
Egyébként Populous 3 rulz :P
Én is várom. Lehet, hogy még játszani is fogok vele, ha elindul a gépemen :) -
Reggaester #4 -
temes69 #3 ez nagyon király lesz! az elején amikor lerohanják a protos bázist az nem semmi. kiváncsi vagyok milyen gép kell majd neki? -
sanner011 #2 Én mindig a Dűne-játékokat szerettem jobban. Azért várjuk^^. -
katonalevi #1 starcraft rulezzzz!!!!!!!!a legjobb strategia ...eljen a nosztalgia :P