Németh Szabolcs

Bővült a a StarCraft 2 oldala

A Blizzard tavaly májusban végre színt vallott, és bejelentette a StarCraft folytatását. Azóta serényen dolgoznak a programon, és nem egy kép, videó és információ látott napvilágot.

A hatalmas mennyiségű médiaanyag mellett azonban a kommunikációs órákon csak visszacsatolásnak nevezett művelet mindeddig elmaradt. Észrevette ezt a Blizzard is, és a hivatalos oldalon található menüpontokat kibővítették egy "közösség-re" hallgatóval. Ezen belül mindent megtalálunk, ami a billentyűzettel kifejezett verbális kommunikációnkat kielégítené. Fórumozhatunk a többi SC rajongóval, kérdéseket tehetünk fel a fejlesztőknek, és persze itt értesülhetünk a legújabb hírekről. Sőt, a legvérmesebb rajongóknak az oldal alján egy "fansite kit" is rendelkezésre áll, amelyet letöltve azonnal egy komplett Starcraft II rajongói oldal áll készenlétben, és már csak finomítani kell rajta.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A WoW-hoz hasonlóan, a SC 2-nek is megszületett az első, igazán mérvadó hazai rajongói oldala. A Starcraft 2.hu grafikailag ugyan kissé elmaradott, de tele van fontos információkkal, egyszóval azok számára, akik nem tudnak angolul vagy németül, tökéletes kiindulópont.

Starcraft 2

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dylan #18
    Bár kissé régi ez a hír, de idevágó infó:
    Egy másik magyar oldal is elindult kb 2 hónapja, friss hírekkel, képekkel és átfogó egység adatbázissal. Az oldalon épp egy tippverseny zajlik, melynek nyereménye a megjelenő StarCraft 2.
    Részletek az oldalon: Replays.hu StarCraft 2 részleg
  • Afroman #17
    A játéknak egyáltalán nincs elavult grafikája mondjatok már nekem legalább 5 olyan stratégia játékot ami szebb ennél jobbak az efektek meg ilyenek....... Mit kell fikázni idióták??
  • znb #16
    starcraft2.hu lawl, grafika szar, tartalom szar, a szerkesztok nem ertenek a multiplayerhez (akarmennyire faj az sc multi jatek, nem a kampanyt toljak 10 eve), kijon a jatek es majd elkampanyozgatnak, az embereket meg nem erdekli majd a zerg hatos palya rejtett kuldetese, mert mire ti vegigviszitek, a hardcore gamerek mar a masodik klanjukat fogjak alapitani

    kkthxbai

  • Spica #15
    grafikailag elmaradott? :D

    hát ez úgy hülyeség, ahogy van.
  • Darc1n #14
    Fognak rajta még szépíteni, ez biztos.
  • kanduhr #13
    Én nem az oldalra mondtam, hanem a játékra:D Nagyon esetlen.
  • Librarian #12
    Na, örülök, hogy megvédtétek az oldalt, nekem is tetszik, tökéletes így.
  • Nite #11
    Darc1n tudom, azert nem mondtam semmit :D
  • Ghoosty #10
    Én sem értem a cikkíró állítását az elmaradott grafikával kapcsoltaban, de szerintem tökéletes!
  • Darc1n #9
    Thx a sok elismerést, a "kissé elmaradott grafika" kijelentéshez meg annyit, hogy hiszem, ha látok jobbat :).
    Nite és kanduhr, van a véleménynyilvánításnak civilizált módja is..