18
-
Dylan #18 Bár kissé régi ez a hír, de idevágó infó:
Egy másik magyar oldal is elindult kb 2 hónapja, friss hírekkel, képekkel és átfogó egység adatbázissal. Az oldalon épp egy tippverseny zajlik, melynek nyereménye a megjelenő StarCraft 2.
Részletek az oldalon: Replays.hu StarCraft 2 részleg -
Afroman #17 A játéknak egyáltalán nincs elavult grafikája mondjatok már nekem legalább 5 olyan stratégia játékot ami szebb ennél jobbak az efektek meg ilyenek....... Mit kell fikázni idióták?? -
znb #16 starcraft2.hu lawl, grafika szar, tartalom szar, a szerkesztok nem ertenek a multiplayerhez (akarmennyire faj az sc multi jatek, nem a kampanyt toljak 10 eve), kijon a jatek es majd elkampanyozgatnak, az embereket meg nem erdekli majd a zerg hatos palya rejtett kuldetese, mert mire ti vegigviszitek, a hardcore gamerek mar a masodik klanjukat fogjak alapitani
kkthxbai
-
Spica #15 grafikailag elmaradott? :D
hát ez úgy hülyeség, ahogy van. -
Darc1n #14 Fognak rajta még szépíteni, ez biztos. -
kanduhr #13 Én nem az oldalra mondtam, hanem a játékra:D Nagyon esetlen. -
Librarian #12 Na, örülök, hogy megvédtétek az oldalt, nekem is tetszik, tökéletes így. -
Nite #11 Darc1n tudom, azert nem mondtam semmit :D -
Ghoosty #10 Én sem értem a cikkíró állítását az elmaradott grafikával kapcsoltaban, de szerintem tökéletes! -
Darc1n #9 Thx a sok elismerést, a "kissé elmaradott grafika" kijelentéshez meg annyit, hogy hiszem, ha látok jobbat :).
Nite és kanduhr, van a véleménynyilvánításnak civilizált módja is.. -
kanduhr #8 Fujj de gyökér a design:S -
Nite #7 starcraft2.hu mint elso, igazan mervado :D
inkabb nem mondok erre semmit :DDD -
gemate #6 A Starcraft2.hu nem elavult grafikájú...csak képzelőerő kell hozzá! :-) Egyébként ha túl csili-vili lenne:
1. lassan töltene be, mint pl. az eredeti oldal (starcraft2.com)
2. nem lehetne ilyen jól eligazodni -
jeti00 #5 Meg ne változtassanak semmit, jó lesz ez így ahogy van :) -
kicsizoz #4 Szerintem csak rossz szóhasználatról van szó.
Nem a grafika elmaradott, hanem a stílus, de az tényleg!
Bár nem érzem, hogy ez baj lenne, főleg egy rajongói oldal esetében....
Bár az FPS-eknél már csak a grafika számít, de szerencsére a weboldalaknál még a tartalom a lényeg :) -
Sance231 #3 A Starcraft2.hu elavult grafikájú???!!! Ebben az esetben szerintem ne is hasonlítsuk össze az SG "grafikájával":D. -
VvD #2 Együtt érzek veled! :) -
aDannyBoy #1 mikor jön mááááááááár :)