Németh Szabolcs

Különleges ajándék az EA-tól

A német PC Games érdekes videót talált levelei között. Állításuk szerint az Electronic Arts küldte karácsonyi üdvözlő lap helyett.

Mivel nem tudjuk beágyazni a videót ide, ezért ezen a linken mindenki megtekintheti az EA speciális ajándékát. Nem lőjük le a poént, mert azt nem illik, de azért annyit elárulhatunk, hogy az EA ajándékboltban sláger lehetne a kicsike. Persze ha rosszmájúak szeretnénk lenni azt is mondhatnánk, hogy az EA tudja, hogy hol a helye. Persze ezt csak a legelvakultabbak gondolják így, mi szeretjük az EA-t még akkor is ha sajnos nem egyszer nem a vállalathoz méltó címekkel örvendeztetett meg bennünket. Viszont az érem másik oldalán ott vannak azok a játékok, amelyek szó szerint történelmet írtak.

Mindenestre a gesztus aranyos, látszik, hogy a srácok nem vesztették el humorérzéküket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ldavid #10
    LOL, a legjobb íjéj játék mostanában
  • Carbine #9
    Szerintem, ezt ő is tudja :D
  • xizor #8
    Blizzard még él
  • gyuri12 #7
    játszottam akkori játékokkal,emlékszem rájuk(néhány cím ismerős)
    de én a mai játékokra gondoltam,de ebben igazatok van,hogy réges-régen még jó volt az EA
  • Balumann #6
    Nekik is boldog karácsonyt... ^^
  • jeti00 #5
    mekkora neveket írtál le.. manapság már nincsenek ilyenek :S
  • Carbine #4
    Köszönöm a lista linkjét :D
  • Carbine #3
    Istenem... de jó volt végig nézni a listát, törnek elő az emlékek.
    Azért sajnálatos is végig nézni ezt a listát. Eszembe jüt az erengeteg tehetséges embert magába foglaló fejlesztő csapat, amit az EA gépezet jól megrágott, majd kiköpött, miután kihasználta képességeiget.
    Örök tisztelet ezeknek a csapatoknak... a teljesség igénye nélkül (személyes kedvenceim alkotói): BULLFROG (Theme Park, Theme Hospital, Dungeon Keeper 1, populus); Jane's Combat Simulations (F-15, F/A-18, I668 Hunter-killer, Fleet Command, AH-64D Apache Longbow, USAF, Navy Fighters); Origin (Wing Commander sorozat;Westwood Studios (Command & Conquer 1, Red Alert) és ide sorolhatnám a Blizzard-ot is, akik közös megegyezéssel ugyan, de azzal a feltétellel váltak ki az EA-ből, hogy a Warcraft jogokat ott hadják, és csak a későbiekben sikerült részlegessen kivásárolniuk azt.
    Az Electronic Arts az ilyen és ehhez hasonló húzásaival érte el azt, hogy az én szememben, az égisze alatt manapság megjelenő programokat, WC-papírnak se használnám. Sajnálom, hogy ennyi idióta vezeti az EA-t, de a világot ezek szerint csakis az idióták irányíthatják.
  • Fenrir #2
    Most elmondom neked, hogy az EA-t 1982-ben alapították, '83-ban pedig már játékokat adott ki. Te akkor még egy pajzán gondolat sem voltál azt hiszem :)

    Jah, itt egy lista, hogy eddig miket adtak ki, lehet belőle szemezgetni. Bár szerintem neked a 99%-a nem mond úgysem semmit.
  • gyuri12 #1
    "amelyek szó szerint történelmet írtak"
    melyikek?:O
    (ugye nem a Crysis?)

    amúgy aranyos ajándék:)