Németh Szabolcs

Folyamatban az új Blizzard MMORPG

Több hete lázban tarja a játékos társadalmat az a kósza hír, hogy a Blizzard új embereket keres egy nextgen MMORPG-hez.

Akkor még mindenki csak találgatott, hiszen egy WoW kiegészítéshez is kellhetnek új emberek. Ma viszont robbantottak a Blizzardosok, mert Drysc megerősítette a WoW hivatalos fórumán, hogy a fejlesztők valóban egy MMORPG-n dolgoznak, aminek semmi köze sincs a WoW-hoz. Persze többet nem árult el, hagy egyen a fene minket. Mik jöhetnek számításba? Diablo, Starcraft, Lost Vikings (ki ne emlékezne a jó öregre), vagy netán valami egészen más?

Persze hamarosan biztosan színt vallanak a Blizzardosok, de addig is megint elárasztja majd a világhálót a kamuinformációk hada, és ember legyen a talpán aki minden igyekezete ellenére nem informálja félre az olvasókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xizor #32
    Dio3-at váró emberek.Megsúgom nektek kijött Hellgate London néven.Diablo MMORPG-t biztos nemcsinálnak, SCből meg itt jön a 2, szal új story vagy WoS :)
  • Tinman #31
    A szerencsétlen itt max te vagy, no meg értetlen is
    NEM AKARTAM megállni! Ez nem akaraterő kérdése... egyszerűen érdekelt a közösség, jó volt a hangulat.
  • Bith #30
    Mondjuk én egy Diablo3-nak jobban örülnék.
  • Loverman #29
    ha megnézi az ember, a Diablo2 volt a WoW "próbaverziója", mivel a két játék harc és karakterrendszere nagyon hasonló, ezért sok, a D1-hez képest új dolgot próbáltak ki a D2-ben hogy végül a WoW-ban tökéletesedjen ki. Úgyhogy nem hinném hogy eladnák ugyanazt mégegyszer, nem hinném hogy sok olyan ember van aki játszana Diablo MMO-val de WoWval nem.
    Szerintem vagy teljesen új cím lesz, vagy egy MMORTS (amivel annak a piacát is forradalmasítanák).
  • Bith #28
    Diablo lesz az.
  • cateran #27
    Nos, hetente 2x raidelünk/raideltünk (per pill kara/gruul) és ezen kivül még 2x voltam arénázni és kicsit farmolgatni,olyan 2-3 órát/hét..a raidek olyan 1-3 óra hosszúak voltak..kérdés? Ez testvérek közt sem több heti 4-9 óránál..igaz nem top end game raidek,de már nem is alap dolgok.....
  • cateran #26
    Akaraterő-megállni hogy ne játssz ANNYIT...mit nem értesz te szerencsétlen?
  • DöflingR #25
    Na az nagy lenne xD
  • Tinman #24
    Az akaraterőnek ennek mi a rák köze van hozzá?
    Játszani akartam, ezen mit nem értesz... fogjatok le könyörgöm!
  • Loverman #23
    én inkább azt mondanám hogy 2-3 naponta 3-4 órát, de lényegében igen. Az ember attól hogy MMO-zni kezd nem fog többet játszani mintha offline játékokat tolna CSAK AZÉRT mert az egy MMO.
    Akinek meg fáj naponta kb 120 forint valamire, az az idióta;) Majd egyszer számold össze egy hónapban mennyit költesz abszolút felesleges dolgokra.
    Ja meg az hogy kéthavonta egy új játék ára... Egyrészt nem, mert azok 12e-nél jönnek ki, másrészt ne próbáld azt mondani nekem hogy te veszed a játékokat.