32
  • xizor
    Dio3-at váró emberek.Megsúgom nektek kijött Hellgate London néven.Diablo MMORPG-t biztos nemcsinálnak, SCből meg itt jön a 2, szal új story vagy WoS :)
  • Tinman #31
    A szerencsétlen itt max te vagy, no meg értetlen is
    NEM AKARTAM megállni! Ez nem akaraterő kérdése... egyszerűen érdekelt a közösség, jó volt a hangulat.
  • Bith
    Mondjuk én egy Diablo3-nak jobban örülnék.
  • Loverman
    ha megnézi az ember, a Diablo2 volt a WoW "próbaverziója", mivel a két játék harc és karakterrendszere nagyon hasonló, ezért sok, a D1-hez képest új dolgot próbáltak ki a D2-ben hogy végül a WoW-ban tökéletesedjen ki. Úgyhogy nem hinném hogy eladnák ugyanazt mégegyszer, nem hinném hogy sok olyan ember van aki játszana Diablo MMO-val de WoWval nem.
    Szerintem vagy teljesen új cím lesz, vagy egy MMORTS (amivel annak a piacát is forradalmasítanák).
  • Bith
    Diablo lesz az.
  • cateran
    Nos, hetente 2x raidelünk/raideltünk (per pill kara/gruul) és ezen kivül még 2x voltam arénázni és kicsit farmolgatni,olyan 2-3 órát/hét..a raidek olyan 1-3 óra hosszúak voltak..kérdés? Ez testvérek közt sem több heti 4-9 óránál..igaz nem top end game raidek,de már nem is alap dolgok.....
  • cateran
    Akaraterő-megállni hogy ne játssz ANNYIT...mit nem értesz te szerencsétlen?
  • DöflingR
    Na az nagy lenne xD
  • Tinman #24
    Az akaraterőnek ennek mi a rák köze van hozzá?
    Játszani akartam, ezen mit nem értesz... fogjatok le könyörgöm!
  • Loverman
    én inkább azt mondanám hogy 2-3 naponta 3-4 órát, de lényegében igen. Az ember attól hogy MMO-zni kezd nem fog többet játszani mintha offline játékokat tolna CSAK AZÉRT mert az egy MMO.
    Akinek meg fáj naponta kb 120 forint valamire, az az idióta;) Majd egyszer számold össze egy hónapban mennyit költesz abszolút felesleges dolgokra.
    Ja meg az hogy kéthavonta egy új játék ára... Egyrészt nem, mert azok 12e-nél jönnek ki, másrészt ne próbáld azt mondani nekem hogy te veszed a játékokat.
  • AzUs
    Ahhoz hogy élvezz egy játékot nem kell neked lenni a leg'überhardcore'abb gamer-nek... Én speciel eleget toltam úgy a wowot hogy a kockákéhoz képest az én karim egy rakás xar volt.. mégis nagyon élveztem a játékot. Nem kattantam rá teljesen a game-re de pár naponta odaültem a gép elé és toltam néhány órát... Mégis nagyon élveztem a játékot. Ennél fogva abbahagyni se volt nagy dolog a játékot és amíg játszottam vele megmaradtam 'normális' emberi lénynek is.

Erről a "hajlandó lennél fizetni kéthavonta egy új játék árát?"-ról meg annyi a véleményem hogy akinek annyi pénz elveszi a kedvét a játéktól az el se kezdje.. Nem kötelező vele játszania senkinek.
  • Szefmester
    szal a wowban akkor is el tudsz érni mindent ami fulltáp cucc, ha csak 2-3 naponta tolod 1-2 órát max? És te ezért hajlandó lennél fizetni kéthavonta egy új játék árát? Ő akaratgyenge.. de te komplett idióta vagy..
  • HJPOWER
    Inkább jöhetne egy natúr Diablo3
  • cateran
    Az a tény hogy az akaraterőd egyenlő 1 döglött békával, inkább téged minősit és nem a játékokat....Nem kell überkockának lenned, hogy ÉLVEZD a játékot, ahhoz viszont igen, hogy a "végére" is elérj! (a végére nem véletlenül van idézőjelben)
  • Tinman #18
    GW-t 5 hónapon át nyomtam, aztán EQ2-öt fél éven át, mindkettő nagyon tetszett, nagyon szerettem és nagyon nem volt életem -ezt később a párom/családom is a fejemhez vágta-, ne próbáld megmagyarázni.
    Ez nem olyan, hogy leülök és "megyek egy kört". Azt vagy normálisan, teljes odaadással és beleéléssel csinálod vagy el se kezd.
  • Loverman
    lol "van saját életem élem azt a WoW-os helyett"
    ilyet is csak az ír akinek halvány lila gőze sincs a WoWról. Te azt is bekajálod akkor amit Jack Thompson mond a lövöldözős játékokról? ROFLMAO
  • Loverman
    egy nagyon fincsi single játékot kéne csinálniuk? mit szólsz például egy Starcraft 2-höz? xD
    mellesleg a "nem kéne több MMO" típusú síróknak üzenem hogy ez nem a Blizzardon múlik, hamarosan jön az Age of Conan és a Warhammer online hogy csak kettőt mondjak. ez van.
  • HöfEE
    BUTAA
  • cateran
    Te se láttál még sci-fi mmorpg-t....ekkora marhaságot leirni...:D
  • Fenrir
    Starcraft világában játszódó mmorpg. Igy már világos?
  • skyblade
    a starcraft mióta MMORPG?:)
  • Tinman #11
    2 hónapja elkezdtem NDS-en a Lost Vikingset... hihetetlen, hogy még mindig mennyire megállja a helyét! Meló után játszogatom vele, 96% körül vagyok /erősen az űrhajós pálya közepe/, de iszonyat nehéz már és ugye menteni azt nem lehet :-/

Cikkhez: Hát remélem valami full újba kezdenek, Diablok jók voltak, de annyi klónt toltam már azóta, hogy nem mozgat a téma, WoW nem érdekel, mert van saját életem élem azt a WoW-os helyett.
  • Szefmester
    "Több hete lázban tarja a játékos társadalmat az a kósza hír, hogy a Blizzard új embereket keres egy nextgen MMORPG-hez. "

Még az év elején olvastam az álláshirdetést a blizzard oldalán.. szal a hír nem kicsit késett el..
  • SuperCharger
    Biztos, hogy nem Starcraft lesz. Készül a Starcraft 2, miért csinálnának vele "párhuzamosan" egy MMORPG-t is belőle?
    Az is biztos, hogy nem sci-fi lesz, a mágia hiánya miatt abban nem lehet olyan sokfajta kasztot, skillt, questet kitalálni, meg Blizzard-nak már túl sok a tapasztalata fantasy típusú világokban.
  • VvD
    Hát igen, a régi szép idők... talán a Lost Vikings volt egyik legjobb játék amivel játszottam. Hajj.. arégi klasszikusok : UFO, Lost Vikings, Civ .. [sóhaj]

Amúgy érdemben is hozzászólva : sztem sem kéne több MMO, hanem valami nagyon fincsi single játékot kéne csinálniuk! MMO sem rossz, csak ahhoz nincs időm. :(
  • kanduhr
    Már lassan két éve minden egyes új játékhoz a nextgen jelzőt rakják be... El kéne végre felejteni ezt a szót; egy ideig jó marketing-fogás volt meg minden, de most már el lehetne hagyni.
  • drizzt1666
    szerintem starcraft lesz. mindenki ezt várja és nem viccelnek ha pénzről van szó.
  • Zedas
    "Persze hamarosan biztosan színt vallanak a Blizzardosok"

A hamarosan szót kérném kb. 50db idézőjelbe tenni. Még röhögve lehet 2010-is mire először hallunk bármit is rőla.
  • SuspiciousC
    Fura nyari taborokba jartal te. :D
  • The Garrett
    lost vikingset kizárnám... :D bár gyerekkorom kedvenc játéka volt. Emlékszem még nyári táborokba is mindenki vitte magával a lost vikings pályakód füzetét, és mindennapi téma volt hogyan lehet megcsinálni 1-1 mapot :D

guudtájmz
  • Su0my
    már ez a hozzászólás is sok. nem kell több belőle köszi.

Blizzard MMO meg igen is kell, én gy sci-fire tippelek.. :P

World of StarCraft? xD
  • Shadow041
    már a wow is sok
    nem kell több MMO