Folyamatban az új Blizzard MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEM AKARTAM megállni! Ez nem akaraterõ kérdése... egyszerûen érdekelt a közösség, jó volt a hangulat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Szerintem vagy teljesen új cím lesz, vagy egy MMORTS (amivel annak a piacát is forradalmasítanák).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Játszani akartam, ezen mit nem értesz... fogjatok le könyörgöm!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akinek meg fáj naponta kb 120 forint valamire, az az idióta😉 Majd egyszer számold össze egy hónapban mennyit költesz abszolút felesleges dolgokra.
Ja meg az hogy kéthavonta egy új játék ára... Egyrészt nem, mert azok 12e-nél jönnek ki, másrészt ne próbáld azt mondani nekem hogy te veszed a játékokat.
Errõl a "hajlandó lennél fizetni kéthavonta egy új játék árát?"-ról meg annyi a véleményem hogy akinek annyi pénz elveszi a kedvét a játéktól az el se kezdje.. Nem kötelezõ vele játszania senkinek.
Ez nem olyan, hogy leülök és "megyek egy kört". Azt vagy normálisan, teljes odaadással és beleéléssel csinálod vagy el se kezd.
ilyet is csak az ír akinek halvány lila gõze sincs a WoWról. Te azt is bekajálod akkor amit Jack Thompson mond a lövöldözõs játékokról? ROFLMAO
mellesleg a "nem kéne több MMO" típusú síróknak üzenem hogy ez nem a Blizzardon múlik, hamarosan jön az Age of Conan és a Warhammer online hogy csak kettõt mondjak. ez van.
Cikkhez: Hát remélem valami full újba kezdenek, Diablok jók voltak, de annyi klónt toltam már azóta, hogy nem mozgat a téma, WoW nem érdekel, mert van saját életem élem azt a WoW-os helyett.
Még az év elején olvastam az álláshirdetést a blizzard oldalán.. szal a hír nem kicsit késett el..
Az is biztos, hogy nem sci-fi lesz, a mágia hiánya miatt abban nem lehet olyan sokfajta kasztot, skillt, questet kitalálni, meg Blizzard-nak már túl sok a tapasztalata fantasy típusú világokban.
Amúgy érdemben is hozzászólva : sztem sem kéne több MMO, hanem valami nagyon fincsi single játékot kéne csinálniuk! MMO sem rossz, csak ahhoz nincs idõm. 😞
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
A hamarosan szót kérném kb. 50db idézõjelbe tenni. Még röhögve lehet 2010-is mire elõször hallunk bármit is rõla.
guudtájmz
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Blizzard MMO meg igen is kell, én gy sci-fire tippelek.. 😛
World of StarCraft? xD
Blackmail the Universe
nem kell több MMO
ABIT NF7, AMD Athlon XP 2400+ @ 2Ghz, ATI R9200Pro 256Mb, 2x512Mb Kingston DDR 400Mhz@266Mhz, 15Gb Maxtor 5400RPM 2Mb, 120Gb Maxtor 7200RPM 2Mb, Nec ND-4550a, LeadTek WF TV2000XP Expert TV-Tuner