Németh Szabolcs

Az EA bekebelezi a GTA-sorozatot?

Az Activision Blizzard létrejötte után az Electronic Arts-nak igen csak tepernie kell, ha a legnagyobb szeretne maradni.

A hírek szerint első lépésként egy kövér csekkel bebiztosítják maguknak a GTA sorozatot, de az sem elképzelhetetlen, hogy a teljes Take 2 Games-t felvásárolják. Erről Michael Pacther piacelemző nyilatkozott, aki szerint miután a mamutcég könnyedén magához édesgette a BioWare - Pandemic párost, nem lehet gond a GTA-sorozat vagy akár a teljes Take 2 garnitúra megszerzése sem.

Ugyanakkor az elemző arra is figyelmeztetett, hogy az EA helyett a Sony, vagy az Activision Blizzard is révbe érhet.

Electronic Arts

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Randal #53
    Honnan veszed, hogy nincsen értelmes mondatom?
    Minek írjam be ugyanazt amikor teljesen egyetértettem szvinivel veled kapcsolatban.

    Másrészt emg mi közd hozzá, hogy én mivel töltöm az időm?
    Azt hiszed, hogy egész nap azt lesem, hogy mikor ír valami okoskodó, népművelő idióta a fórumba?
    Szánalmas...
  • szvini #52
    de amikor éppen azt várom, hogy mikor kerülök sorra, hogy megvédjem a beadott programomat, bőven ráérek ilyeneket kiötleni :)

    De TE meg kellettél ide, nem is tudom hogy hol halottam, hogy:

    "Ha csöndbe maradtál volna, okosabb maradtál volna"
    vagy valami ilyesmi
  • dronkZero #51
    Nem túl rövid az élet az ilyen fasztipráshoz, amit itt műveltek?
  • szvini #50
    De kellemes meglepetés lenne,ha nem irnál semmit :)

    Inkább hagyd ránk a dolgot, és akkor majd mondogathatod magadban, hogy "Okos enged szamár szenved".
  • szvini #49
    Hát, ha nem azt jelenti amit mondani akartam vele akkor mondhatok olyat is aminek mindenki egyértelműen tudja a jelentését, de ennyi erővel a csúnya szavak többsége mást jelent mint amire használjuk :)

    És nem kell fényezni az okosságodat, nem azért szapultalak, nem azért mondogatok neked ilyen szavakat, hogy a szlovákokat meg egyéb népeket piszkáljak (hanem mert TE kiérdemled), nállunk másként használunk bizonyos szavakat mint felétek, mert én déli vagyok :) (tudod tájszó stb.. ).
    Arra fele pl. nem szokták tudni mi az a kaska, nállunk meg más szavakat nem ismernek amit ott használnak napi szinten.
    Szóval elég szomoru, ahogy ezzel véded magad, és nekem ezzel nem fogsz a lelki világomba taposni, ezeket magadra vegyed amiket irtam, nem kell másra kivetíteni, ennyi erővel minden buzi szóval a homokosokat sérteném, meg minden fa* szóval a férfiasságokat.

    Te csak a nagy sérthetetlen egódat véded, és nem bírod szó nélkül, ha valaki vissza szól.
    Mondtam neked: megmondtad a magadét, el lehet menni, nem kell még többször, más formában majd ugyanazt a képünkbe vágni.

    Velem lehet vitatkozni, de belőlem is kijönnek a csunya szavak , emberből vagyok én is (szóval azon se lepődj meg, hogy ha a negro kisebbség gyüjtő szavát használom káromkodásra, de azzal sem őket akarom sérteni, hanem akire mondom). De csak a te gyengeségedre utal, hogy megkeresed a másik olyan szavát, amit elfogadhatatlannak találsz és azzal véded be magad :).


    -------
    Szóval kár is kerülnia csúnya szavakat, használjad te is meg más is felőlem nyugodtan, nem fogok én ezért senkit bántani, meg könnyeb kiadni a düht, mint elfojtani, ettől csak hevesebb lesz a vita :)

    De már kiváncsivá tettél, hogy vajon most mit fogsz mondani, és ne gyere azzal, hogy te egy magad véded, ha olyan nagyra tartod magad akkor védd is meg magad. Nem leszel akkor sem nagyobb a szememben, ha neked is több ember áll a pártodon.
  • Indigo #48
    Az a baj, hogy már a hozzáállásod is eleve olyan, hogy vitatkozni sem érdemes veled (lehetnél te akármilyen professzor). #44-ben már eleve nem is a játékról beszéltél... Oda lyukadtál ki, ahová szerettél volna, és most boldogan lubickolsz a saját hányásodban. Amúgy is segget csinálsz a szádból, mert éppen te hasogatod azokat a szőrszálakat... No meg tömény "faszfejezés" meg "seggfejezés" közepette kéred ki magadnak a tirpákozást? Előbb nézd meg amit csinálsz, és gondolkodj már el magadon! Mert ez így csak simán Móricka-szint...
  • Rotcsa #47
    Itt eddig csak egy hozzászóló volt, akire azt mondom, hogy lehetett volna vele vitatkozni, de ez a tirpákozással... hát....
    A többiek csak bambán bólogatnak rá, veled együtt.És hasogatsz minden szőrszálat, amit találálsz.... légy boldog. Több örömömod sose legyen Te lelkiszegény seggfej!
  • Rotcsa #46
    Az olyan értetlen faszfejeknek, mint Te vagy, egy prof. is magyarázhatna, akkor sem értenéd!
    Lovagolj csak azon, hogy nem vétettél szemantikai hibát te seggfej!
    ja, bocs.... 2 soros kommentekben hibázni, na az lenne a nagy gáz!
  • Indigo #45
    "olyan hosz-ló re helyeselek", "eggyet"...
    Nem ártana rágyúrni egy kicsit a magyar nyelvre, mert nem igazán értjük a tirpák beszédet :) Meg írhatnál lényegretörőbben is. Tudod milyen fárasztó, mikor valaki megpróbálja túlmagyarázni a hülyeségét?

    Most pedig, hogy leírtad, mi nyomasztja lelkedet, akarsz még mondani valamit? Vagy még masszírozod kicsit a szart?
  • Rotcsa #44
    Az életszimulátort " " ek közé tettem jelezve azt, hogy szerintem csak próbálnak mindenfélét belezsúfolni!
    A másik, amire viszon nagyon pipa vagyok, hogy letirpákoztál! Biztosan Te is azt hiszed, hogy ez milyen egy fasza, modern, menő szó a bunkóság kifejezésére, arról viszont fogadjunk fogalmad sincs, hogy mit jelent valójában?! Ha tudod, én kérek elnézést, de szerintem erre semmi szükség, minden esetre azt nem mondhatod, hogy tudatlannak és hülyének neveztelek téged veled ellentétben!
    De azért megsúgom, hogy ne legyen annyi dolgod a kereséssel, hogy Nyíregyházára és környékére betelepült elmagyarosodott szlovákokkal próbáltál engem lebunkózni! Mellesleg ez egy olyan népcsoport, akire büszke lehet az ország, elég szomorú, hogy immár szitokszóként használják egyesek... !
    Ezzel az erővel svábozhattál vagy tóthozhattál is volna! Na de mindegy.
    Ez csak téged minősít!

    #43: Vigyoroghatsz, hogy csak más irományát tudod helyeselni, és neked egy büdös valamirevaló gondolatod sincs! Eddig hol a fenében voltál? Ja tudom: épp arra vártál, hogy valaki nekem "jól rendbe tegyen"(ahogy te írtad) és tapsikolhass, ugye? Szánalmas.....

    #40: Persze, ha valaki mást gondol, az csak provokáció céljából lehet, ugye?
    Nézd meg a címet: Nem az, hogy van egy játék, és ha megjelenik jó lesz-e vagy nem, hanem hogy egyáltalán megjeleneik -e. Ha csak azt írom, hogy szerintem ne jelenjen meg, és nem indoklom, az a provokáció szerintem! De ha szerinted és még sokak szerint így van, akkor nektek semmi sem elég. Gondolom azt szeretnétek, ha én is fájó szívvel lennék, mert nem fog megjelenni! De nagy elkeseredésetekre nem így van!
    Meg az sem tűnt fel senkinek, hogy támogatás nélkül védem a magam igazát?
    Ha provokátor lennék azt úgy tenném, hogy olyan hosz-ló re helyeselek, aki velem ért eggyet, de ő írja be a -Ti általatok- provokatívnak vélt sorokat.